News

Mihai Șora salută numirea Laurei Codruța Koveși în funcția de procuror șef european! „Este una dintre cele mai frumoase victorii din ultimii ani”

19.09.2019 | 18:45
Mihai Sora saluta numirea Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror sef european Este una dintre cele mai frumoase victorii din ultimii ani

Filosoful Mihai Șora a salutat numirea Laurei Codruța Koveși în funcția de procuror șef european! Acesta a postat pe o rețea de socializare un mesaj de susținere pentru fosta șefă a Direcției Naționale Anticorupție. De altfel, și în trecut Mihai Șora a ieșit în stradă și a protestat față de demiterea lui Koveși. „Dragi prieteni, este una dintre cele mai frumoase victorii din ultimii ani.

Mihai Șora salută numirea Laurei Codruța Koveși în funcția de procuror șef european!

Pentru toți oamenii cinstiți, care înțeleg sensul cuvintelor ONOARE și DEMNITATE, care pun preț pe INTEGRITATE, victoria aceasta înseamnă mai mult decât putem discerne acum, înseamnă mai mult decât un punct luminos la capătul tunelului. Îi vom resimți consecințele nu doar noi, românii, îndată ce Parchetul European va deveni funcțional, ci și cetățenii altor țări prinse vremelnic în chingile unor clanuri mafiote, care toacă ori jefuiesc vistieria publică.

O felicit din inimă pe Doamna Laura Codruța Kövesi! Sunt sigur că va fi la înălțimea încrederii de care se bucură. Să înceapă, așadar, Festivalul Disperat al Inculpaților! P.S. Și nu spuneți, dragii mei, că „România nu a susținut-o“… Politrucii aceia agramați și nelegiuiți sunt doar belele în trecere. Ei nu sunt, nu pot fi România. România suntem noi”, a scris Mihai Șora pe pagina de Facebook.

Mihai Șora salută numirea Laurei Codruța Koveși în funcția de procuror șef european! Mihai Șora
Mihai Șora a semnat pentru candidatura lui Klaus Iohannis. Sursa foto – facebook

Șora a semnat pentru suținerea lui Iohannis

De curând, filosoful și eseistul Mihai Şora a anunțat că a semnat pentru susţinerea candidaturii lui Klaus Iohannis la Preşedinţie. ”Ne bucurăm să avem printre cei care-l susţin pe Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale pe domnul MIHAI ŞORA. Echipele de voluntari PNL Sector 2 care strâng semnături pentru susţinerea candidaturii preşedintelui Klaus Iohannis au avut ocazia să întâlnească personalităţi din lumea politică şi culturală, oameni care au marcat intr-un moment sau altul destinul României şi care au semnat pentru #oRomanieNormala.

Mulţumim domnului MIHAI ŞORA pentru încredere. Gestul său ne onorează şi ne încurajează!”, anunţă PNL Sector 2. Cu toate acestea, Mihai Şora a anunţat că a mai semnat şi pentru susţinerea candidaturilor lui Theodor Paleologu şi Dan Barna.