Fotbal intern

L-a făcut pe Meme să plîngă după MĂCELUL cu Dinamo!

Incarcarat in penitenciarul Rahova, Mihai Stoica a stat cu sufletul la gura pe toata durata meciului Steaua - Dinamo, incheiat aseara cu victoria echipei din Ghencea. La finalul meciului, Meme l-a...
28.03.2014 | 20:40
La facut pe Meme sa plinga dupa MACELUL cu Dinamo
ADVERTISEMENT

Incarcarat in penitenciarul Rahova, Mihai Stoica a stat cu sufletul la gura pe toata durata meciului Steaua – Dinamo, incheiat aseara cu victoria echipei din Ghencea. La finalul meciului, Meme l-a sunat pe Reghecampf si au plans la telefon ca doi copii.

Emotie, adrenalina, nervi, lacrimi de tristete din partea unora, si de fericire din partea celorlalati. Asa putem descrie meciul de aseara dintre Steaua si Dinamo, jucat pe Arena Nationala, terminat cu victoria clara a echipei din Ghencea, care a reusit sa se impuna in fata cainilor rosii cu scorul de 5-2.

ADVERTISEMENT

Daca Dinamo a avut la tribuna oficiala intreaga conducere, nu acelasi lucru il putem spune despre Steaua, care a ramas fara cel mai important om din club, managerul Mihai Stoica. De-a lungul anilor, Meme a devenit cunoscut pentru modul sau excentric de a-si exprima sentimentele, ori de cate ori Steaua a reusit sa inscrie un gol in poarta eternei rivale.

A urlat in celula la fiecare gol al Stelei!

Incarcerat in penitenciarul Rahova, dupa ce a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare in “Dosarul Transferurilor”, Mihai Stoica a urmarit aseara cu sufletul la gura meciul de de pe Arena Nationala, bucurandu-se ca un copil la fiecare gol al Stelei:

ADVERTISEMENT

“Tipa ca un nebun, radea, batea din palme, era extrem de fericit. Cred ca nici daca afla ca iese din inchisoare nu s-ar fi bucurat atat de mult. Am inteles ca a vorbit cu Reghecampf si cu alti doi fotbalisti cu cateva ore inaintea meciului. Pentru antrenor, aceasta a fost cea mai mare motivatie. Sa le aduca o bucurie lui Mihai Stoica si Gigi Becali. Dupa meci, Reghe si Meme au vorbit la telefon. Nu stiu ce, dar cert este ca amandoi au inceput sa planga. Ei se au ca fratii si asa vor ramane intotdeauna. Tocmai aceasta legatura dintre ei, Gigi Becali si jucatori va face ca Steaua sa ramana o echipa de tot si sa nu se duca totul pe apa sambetei”, a declarat un apropiat al lui Mihai Stoica, pentru CANCAN.ro.

SURSA: cancan.ro