Sport

Mihai Stoica a anunțat că FCSB l-a ofertat pe Billel Omrani: ”Este printre preferații patronului”

Billel Omrani s-a despărțit la finalul sezonului trecut de CFR Cluj, dar ar putea să joace în continuare în Liga 1. Mihai Stoica a dezvăluit că FCSB i-a făcut o ofertă în acest sens.
25.06.2022 | 22:46
Mihai Stoica a anuntat ca FCSB la ofertat pe Billel Omrani Este printre preferatii patronului
Billel Omrani s-a despărțit la finalul sezonului trecut de CFR Cluj, dar ar putea să joace în continuare în Liga 1. Mihai Stoica a dezvăluit că FCSB i-a făcut o ofertă în acest sens. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Imediat după ce a adus al cincilea titlu consecutiv în Gruia, atacantul franco-algerian a anunțat că pleacă de la gruparea ardeleană.

MM Stoica a analizat posibilul transfer al lui Billel Omrani la FCSB

Dorit în mai multe rânduri de Gigi Becali la FCSB, Billel Omrani a lăsat să se înțeleagă că în România ar juca doar la CFR Cluj, însă Mihai Stoica a ținut să precizeze că jucătorul a fost ofertat de vicecampioana României.

ADVERTISEMENT

”Omrani e liber, sunt discuții în Turcia și în Orientul Mijlociu, am discutat situația lui. Știu că este printre preferații patronului, oricând l-am dori, doar că pretențiile lui salariale sunt foarte mari, iar noi avem deja un jucător cu salariu foarte mare (n.r. – Florin Tănase), care se justifică.

În rest, salariile noastre se încadrează într-un anumit interval pe care nu-l depășim. La acest capitol suntem ca Bayern, doar că aia câștigă campionatul, noi terminăm pe locul 2.

ADVERTISEMENT

Noi i-am făcut o ofertă lui Omrani, e valabilă acum, mai târziu nu cred, pentru că ar rata pregătirea”, a declarat oficialul FCSB, la Orange Sport.

CFR Cluj nu a reușit să-l vândă pe Omrani

Billel Omrani a marcat şapte goluri şi a oferit 11 pase de gol în 42 de meciuri jucate în toate competiţiile sezonului trecut cu CFR Cluj. Atacantul de 29 de ani a ajuns liber de contract în Gruia în vara anului 2016, după ce jucase la Olympique Marseille.

ADVERTISEMENT

Fotbalist înzestrat cu calități peste media jucătorilor din Casa Pariurilor Liga 1, Billel Omrani a reprezentat o permanentă speranță pentru oficialii clubului CFR Cluj de a-și rotunji veniturile de pe urma transferului său.

Au apărut și ”oferte”, ori de câte ori franco-algerianul înscria în meciurile din cupele europene. Celtic Glasgow sau Sheffield United au fost cele mai sonore nume pe care șefii din Gruia le-au pronunțat în cazul ”transferului” lui Omrani.

ADVERTISEMENT

Francezul, însă, a rămas an după an la CFR Cluj așteptând oferta care să fie bună și pentru el și pentru club. Anul trecut a fost convins să-și prelungească acordul cu încă un an, informație oferită în exclusivitate de FANATIK.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT