Sport

Mihai Stoica a anunțat câte bilete s-au vândut la FCSB – Rapid și le transmite giuleștenilor “să fie cuminți”. Ce spune despre brigada de arbitri

MM Stoica a vorbit despre numărul de bilete vândute și despre arbitraj cu o zi înaintea derby-ului de duminică FCSB - Rapid, în etapa a 17-a din SuperLiga.
05.11.2022 | 21:08
Mihai Stoica a anuntat cate bilete sau vandut la FCSB  Rapid si le transmite giulestenilor sa fie cuminti Ce spune despre brigada de arbitri
Mihai Stoica a anunțat câte bilete s-au vândut la FCSB - Rapid, din etapa 17. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a părăsit fără drept de apel Conference League, iar acum toată atenția roș-albaștrilor se îndreaptă spre campionat. FCSB are un meci de foc cu Rapid, duminică, 6 noiembrie, de la ora 21:00. MM Stoica a dezvăluit câte bilete s-au vândut și i-a avertizat pe ultrașii giuleștenilor.

MM Stoica îi atenționează pe suporterii Rapidului înainte de meciul cu FCSB: „Să fie cuminți”

Rămasă fără Nicolae Dică a cărui demisie a fost anunțată în exclusivitate în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, FCSB vrea să își ia revanșa în fața Rapidului. În meciul tur, echipa antrenată de Adrian Mutu s-a impus cu 2-0 în Giulești.

ADVERTISEMENT

MM Stoica a anunțat că s-au vândut puțin peste 20.000 de bilete și că fanii Rapidului vor beneficia de 2.400 de bilete, așa cum a anunțat Gheorghe Mustață în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. De asemenea, la fel ca liderul galeriei FCSB-ului, MM Stoica i-a avertizat pe ultrașii giuleșteni să nu își achiziționeze bilete în tribună, așa cum s-a zvonit.

„Astea-s glumițe. Nu și-au luat bilete la Tribuna 2. Dacă și-au luat, atunci trebuie să vină fără fulare, fără însemne și să fie cuminți. Trebuie să se comporte exact ca suporterii noștri de acolo. Când pregătești o astfel de lovitură, în niciun caz nu anunți pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Am sărit puțin de 20.000 de bilete în total. Ei au 2.400 de tichete. Mi se pare că am fost noi foarte puțini în Giulești, doar 600. Ce să facem? O să mai vină lume și mâine, cel puțin 25.000 de spectatori. Nu-s puțini!”, a declarat MM Stoica, la TV Orange Sport.

MM Stoica, emoții din cauza arbitrajului înainte de FCSB – Rapid: „Accelerează pulsul când mă gândesc”

MM Stoica critică în termeni duri arbitrajul ori de câte ori are ocazia, iar acum oficialul celor de la FCSB are emoții din acest punct de vedere înainte de partida cu Rapid.

ADVERTISEMENT

MM a amintit de arbitrajul din partida Rapid – CFR, la capătul căreia Cătălin Popa a fost acuzat grav. „Înțeleg că la centru va fi Sebastian Colțescu. Am încredere în capacitatea lui de a fi echidistant. 

Dar avem VAR și mi se accelerează pulsul când mă gândesc ce s-a întâmplat. Dacă la meciul Rapid – CFR să dai asemenea penalty-uri, apoi să dai 6 minute de prelungire, apoi să nu lași jocul până la final”, a mai spus Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

MM Stoica, încrezător înaintea derby-ului cu Rapid: „Noi suntem favoriți”

Deși FCSB este descumpănită după eliminarea din Conference League, înfrângerea cu Universitatea Cluj și demisia lui Nicolae Dică, MM Stoica este convins că roș-albaștrii sunt favoriți în derby-ul cu Rapid.

„Din punctul meu de vedere, noi suntem favoriți. Sigur, avem probleme de lot, nu pot să le spun, dar cred că suntem capabili să aliniem un prim 11 superior Rapidului.

Poate fizic să stea mai bine ei, au avut timp să pregătească jocul, dar nu factorul fizic face diferența la jocul ăsta”a mai spus managerul general al celor de la FCSB.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,27 este cota pentru „total goluri: peste 2.5” la FCSB – Rapid. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT