Sport

Mihai Stoica a anunțat revenirea lui Vlad Chiricheș: “S-ar putea antrena și acum cu echipa”. Care va fi primul meci în care va juca

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al FCSB, a anunțat că Vlad Chiricheș va reveni în curând pe teren după accidentarea suferită la finalul lunii august 2023.
17.02.2024 | 23:49
Mihai Stoica a anuntat revenirea lui Vlad Chiriches Sar putea antrena si acum cu echipa Care va fi primul meci in care va juca
Mihai Stoica a anunțat revenirea lui Vlad Ciricheș pentru primul meci din play-off. Foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a anunțat că Vlad Chiricheș va reveni în curând pe teren după accidentarea suferită la finalul lunii august 2023. Vestea este una foarte bună pentru roș-albaștri, care se vor putea baza în meciurile din play-off pe fostul căpitan la naționalei.

Mihai Stoica a anunțat revenirea lui Vlad Ciricheș

Vlad Chiricheș e foarte aproape să revină la antrenamente normale alături de restul echipei. Mihai Stoica a dezvăluit că fundașul central de 34 de ani va fi apt chiar de la primul meci din play-off.

ADVERTISEMENT

“Chiricheș s-ar putea să revină mai repede decât se anticipa. El ar putea să se antreneze și acum cu echipa. Din momentul în care poți face antrenament exact precum coechipierii tăi, într-o săptămână poți să joci.

Încă nu o face din rațiuni medicale. Chiar dacă arăți bine, te simți foarte bine și testele le treci cu brio, oamenii spun că e bine ca 3 luni, 3 luni și jumătate să stea după ce s-a operat. Cred că în prima etapă din play-off ar putea să joace. Ar putea probabil și cu Rapid, dar nu e bine să riscăm”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheș s-a operat în Finlanda, în luna noiembrie a anului trecut. Fostul căpitan al naționalei României a suferit o ruptură musculară într-o partidă pierdută de FCSB, scor 1-2, în deplasare, contra celor de la UTA Arad.

Vlad Chiricheș, destăinuiri pentru FANATIK

Fundașul de 34 de ani al celor de la FCSB descria într-un interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK cum a decurs recuperarea și ce planuri are după ce va reveni pe gazon. Chiricheș speră să revină la un nivel cât mai bun de joc și să îmbrace din nou tricoul naționalei.

ADVERTISEMENT

“Doctorul care m-a operat mi-a dat o perioadă de trei luni jumătate, patru luni în care aș putea să joc practic. Deci ar trebui să revin pe teren la început de martie. Cum mă simt în momentul ăsta eu cred că sunt puțin mai avansat cu recuperarea față de prognozele doctorului. Cred că a fost o greșeală că nu m-am operat de la început, dar nu știu… Nu pot să mai dau timpul înapoi, iau totul ca atare și încerc să mă pregătesc cât de bine pot și să revin cât mai repede”, spunea Chiricheș în interviul acordat pentru FANATIK.

Gigi Becali îl vrea pe Chiricheș antrenor secund

Gigi Becali a declarat la FANATIK SUPERLIGAvrea să-i propună lui Chiricheș să continue la club și după finalul carierei de jucător. Postul pe care i l-a pregătit patronul FCSB este cel de antrenor secund.

ADVERTISEMENT

“I-am spus lui Chiricheş, dacă a fost caracter aşa frumos când spunea că nu vrea să i se plătească 40.000 de euro (n.r. pe perioada accidentării) ci doar 5000. El are 15-20 de milioane adunaţi.

El mi-a spus: «Nea Gigi, m-ai luat de la Lignitul Oltenia şi am făcut zeci de milioane. Acum, ca să îţi iau banii, nu e frumos. Dacă e să joc, iau 40.000, dacă nu joc, 5000». Vezi ce caracter frumos?

Şi i-am zis că va rămâne aici. El a spus că vrea să joace. O să fii jucător şi antrenor secund (n.r. din vară). Frumos caracter. El e băiat strângăreţ, a făcut bani mulţi”.

ADVERTISEMENT
2.10 este cota oferită de BETANO pentru victorie FCSB în meciul cu U Cluj