Sport

Mihai Stoica a anunţat un nou transfer la FCSB în direct: “Are 30 de ani, titular toată cariera! Mâine îl prezentăm”

Mihai Stoica a anunţat transferul unui nou jucător la FCSB. Managerul general susţine că va veni încă un fundaş central străin, în vârstă de 30 de ani,.
10.07.2022 | 22:20
Mihai Stoica a anuntat un nou transfer la FCSB in direct Are 30 de ani titular toata cariera Maine il prezentam
Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB vrea să îşi betoneze postul de fundaş central şi mai aduce încă unul după Joyksim Dawa şi Rachid Bouhenna. Mihai Stoica susţine că în cursul zilei de luni va fi anunţat noul transfer de la echipă.

Mihai Stoica a anunţat un nou transfer la FCSB în direct: “O să mai vină un jucător, internațional”

Managerul general de la FCSB a dezvăluit că la echipă va veni un fundaş central străin, în vârstă de 30 de ani, care a evoluat regulat pe tot parcursul carierei:

ADVERTISEMENT

“O să mai vină un jucător, internațional. Mâine o să îl anunțăm! Este vorba despre un fundaș central, ca să nu mai avem probleme în acea zonă. Vor fi trei fundași centrali străini în lot, toți cu gabarit, cu talie.

Aveam o idee, că nu e corect să aduci străini să concureze pentru postul de titular. Dar nu am găsit un fundaș central român. L-am ofertat pe Nedelcearu, dar a zis că mai are niște discuții în afară.

ADVERTISEMENT

“Am vorbit de mai mult timp cu acest fundaș”

Nu puteam să îl așteptăm, chiar dacă mie îmi place foarte mult de el. Nu puteam să îl așteptăm, pentru că debutul sezonului e important.

Am vorbit de mai mult timp cu acest fundaș. I-am rugat pe toți din staff, Țărmure, Toni Petrea, Lucian Filip, Mihai Pintilii, să îl analizeze. E pregătit să joace. Mâine va da niște teste”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

„A jucat constant în anul 2022. A jucat în toată cariera constant. Are 30 de ani!”

Mihai Stoica i-a făcut şi o descriere fundaşului care va ajunge la FCSB în cursul zilei de luni:

„A jucat constant în anul 2022. A jucat în toată cariera constant. Are 30 de ani! Este jucător de picior drept, are 1,92 metri. A jucat fundaș central stânga în carieră. Vine liber de contract”.

Până în acest moment, FCSB i-a transferat pe Joyksim Dawa şi pe Rachid Bouhenna, ambii pe postul de fundaş central. Pe postul de stoper mai evoluează Denis Haruţ şi Iulian Cristea, care a suferit o accidentare gravă.

ADVERTISEMENT
  • 2 transferuri a făcut FCSB în vară
  • 0 euro au plătit roş-albaştrii pe jucători în această fereastră de mercato

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,31 este cota pentru „sub 3,5 goluri” la FCSB – U Cluj. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT