Sport

Mihai Stoica a confirmat „ruptura” de Gigi Becali: „Eu nu vorbesc de o perioadă lungă cu patronul”

Mihai Stoica a confirmat „ruptura” de Gigi Becali, dezvăluind că nu a mai vorbit de o perioadă lungă cu patronul FCSB-ului.
14.10.2022 | 21:16
Mihai Stoica a confirmat ruptura de Gigi Becali Eu nu vorbesc de o perioada lunga cu patronul
Mihai Stoica a confirmat „ruptura” de Gigi Becali. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a mai spus că dacă Gigi Becali va dori la un moment dat să numească un nou antrenor, acesta nu o să poarte nicio discuție cu el.

Mihai Stoica a confirmat „ruptura” de Gigi Becali

Mihai Stoica a confirmat „ruptura” dintre el și Gigi Becali, dezvăluind că relația dintre cei doi s-a mai răcit în ultima perioadă: „Dacă nu batem UTA, o să fie probleme.

ADVERTISEMENT

Nu pot să vă răspund dacă va fi sau nu decisiv meciul ăsta pentru Dică. Eu nu vorbesc de o perioadă lungă cu patronul”.

„Dacă s-ar fi întâmplat să renunțe Dică, în niciun caz nu vorbea cu mine Gigi dacă ar fi vrut să aducă un antrenor, în niciun caz”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Dacă schițez un 11 de jucători pe care i-am adus, acea echipa ia campionatul!”

MM Stoica a continuat și i-a dat replica lui Gigi Becali, care a spus că acesta nu se mai pricepe la adus jucători: „Dacă schițez un 11 de jucători pe care eu i-am adus, ia acea echipă campionatul la pas. Începând cu Arlauskis până la Thereau sau Keșeru.

Sunt unii fotbaliști care au performat și care la un moment dat nu au mai performat, la fel și cu antrenorii și la fel cum a fost și cu mine într-o anumită perioadă”.

ADVERTISEMENT

„Dar eu nu mă mai ocup demult de treaba asta. Singurul jucător care a fost adus de mine în mod expres la echipă în acest sezon a fost Tamm”, a mai spus MM Stoica.

MM Stoica a postat și pe contul său de Facebook un mesaj, în care a aliniat o echipă formată din jucătorii pe care el i-a adus la FCSB: „Arlauskis-Planic Tamm Ghionea-Nicoliță Olaru Boștină Chipciu-Dică-Théréau Keșerü. Fără Cernat, că n-ajuns la Steaua. Fără Elton, că unii zic că a fost țeapă (s-a văzut prin Saudi Arabia ce țeapă a fost).

ADVERTISEMENT

Mai ofensiv (cu scuze lui Petre Marin). Cu o bancă de rezerve de UCL… Rusescu, Iacob etc. Și cu țepe, că altfel nu se poate. Dar nu 3 din 4, care se pare că e limita admisă”.

„MM Stoica nu e bun pentru munca asta (n.r. de scouter). Nu a demonstrat. El cunoaște fotbal, e enciclopedie, numai că la munca asta nu se pricepe.

De mult nu mă mai iau după el, că nu se pricepe. El știe să conducă acolo staff-ul, să adune jucătorii. El se pricepe la fotbal, dar nu la transferuri”, a spus Gigi Becali.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,02 este cota pentru „1x și sub 2,5 goluri” la FCSB – UTA. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT