Sport

Mihai Stoica a dezvăluit cum au reacționat jucătorii de la FCSB când a plecat Edi Iordănescu. ”Ei îl respectă”

Managerul general al vicecampioanei FCSB, Mihai Stoica, a vorbit despre reacția jucătorilor după despărțirea de Edi Iordănescu. Oficialul spune că jucătorii au scandat numele antrenorului propus de conducere.
26.11.2021 | 21:37
Mihai Stoica a dezvaluit cum au reactionat jucatorii de la FCSB cand a plecat Edi Iordanescu Ei il respecta
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu nu este regretat de toți foștii lui jucători de la FCSB. Deși împreună au realizat un parcurs de opt etape fără înfrângere, schimbarea la nivelul băncii tehnice nu i-a afectat pe fotbaliști.

Mai mult, managerul Meme Stoica spune că atunci când au fost anunțați care este prima opțiune a conducerii, aceștia au început să-i scandeze numele.

ADVERTISEMENT

Meme Stoica: ”E un tip foarte sobru”

Toni Petrea a fost prima propunere a oficialilor vicecampioanei pentru înlocuirea lui Edi Iordănesci, iar reacția jucătorilor l-a impresionat pe managerul general Mihai Stoica.

Acesta a dezvăluit că jucătorii au aplaudat vestea primită și chiar au început să-i scandeze numele actualului tehnician.

ADVERTISEMENT

”Am mers să discut cu Pintilii, erau mai multe nume pe listă. Toți, la unison, au zis: ’Toni, Toni! Să vină Toni!’. El era primul pe listă. Pe mine m-a bucurat asta.

El e un tip foarte sobru, care nu trebuie să le spună jucătorilor să nu audă chicoteli la antrenamente. Ei îl respectă”, a povestit Meme Stoica la Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Oficialul roș-albaștrilor a adăugat că dacă Toni Petrea se bucură de respectul jucătorilor, alți antrenori care au trecut pe la FCSB în ultima perioadă nu au avut parte de același tratament.

”Au fost, într-adevăr, și antrenori care nu au fost respectați, pe care jucătorii îi imitau. Eu am realizat că atunci când antrenorul se întoarce cu spatele în vestiar, iar jucătorii își dau coate, el e mâncat. La Toni nu s-a întâmplat niciodată, la alții da”, a punctat Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

În ce condiții s-a întors Toni Petrea la FCSB

Managerul general al celor de la FCSB a mai spus că Toni Petrea a fost regretat în vară când a decis să rupă colaborarea cu roș-albaștrii. Deși a fost dorit de finanțatorul Gigi Becali, antrenorul a refuzat să continue.

La revenire, acesta a negociat cu patronul Becali condițiile în care este dispus să revină pe banca vicecampioanei. Una dintre acestea a fost să aibă mai multă libertate în decizii, decât în primul mandat.

”Dacă erau aceleași condiții ca în mandatul trecut, la 0-1 cu Botoșani, credeți că erau sau nu schimbări la pauză? Există o înțelegere! Să vă spun despre ce e vorba. 

În vară, chiar dacă nu câștigasem campionatul, Gigi a înțeles că nu Toni Petrea a fost vinovat. A zis să vorbesc eu el. Toni a spus ’nu mai pot acum, vreau să mă liniștesc’. Au fost alte condiții puse de Toni acum, să aibă mai mare libertate. Gigi le-a acceptat”, a explicat Mihai Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 9,25 este cota pentru „2 și sub 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT