Fotbal intern

Mihai Stoica a dezvăluit de ce a plecat de la FCSB: “Nu mă mai asculta nimeni”

03.09.2019 | 19:43
Mihai Stoica a dezvaluit de ce a plecat de la FCSB Nu ma mai asculta nimeni

Mihai Stoica a dezvăluit motivele plecării de la FCSB. Pe lângă probleme familiale cu care s-a confruntat, fostul director sportiv declară că se simțea inutil la formația patronată de Gigi Becali, lucru ce l-a convins să renunțe.

De ce a plecat Meme Stoica de la FCSB

Mihai Stoica a dezvăluit lucrurile care l-au convins să plece de la FCSB. Meme recunoaște că s-a confruntat cu probleme familiale grave, dar rolul său de la echipa roș-albastră a fost un motiv la fel de important în decizia sa. Fostul director sportiv amintește despre sfaturile date lui Harlem Gnohere, Mihai Bălașa și Ionuț Vînă, ne luate în seamă de fotbaliști.

S-au rezolvat aproape toate probleme personale, care m-au făcut să plec de la FCSB, pentru prima dată în viața mea fotbalul a trecut pe planul doi. Soacra mea a decedat. Am plecat pentru că nici nu puteam să fac mare lucru. Puteam cere o pauză, dar am realizat că nu mai pot ajuta echipa. De exemplu, nu am reușit să-l conving pe Gnohere să se opereze în luna mai, a vrut să amâne în speranța unei convocări la Cupa Africii. Se știe discuția pe care am avut-o cu Bălașa, pe care îl consider unul dintre cei mai buni fundași centrali cu care am lucrat, i-am spus să nu se mai complice atât, să dea mingea în tribune decât să riște. Apoi a venit transferul lui Vînă, toată lumea era entuziasmată de venirea sa, i-am spus și lui să joace simplu, că are calități, dar să nu-și dorească să arate că e prea tehnic, după a făcut greșeală după greșeală. Am observat că nu mă mai ascultă nimeni“, a declarat Mihai Stoica la Digisport.

Meme Stoica a plecat de la FCSB în luna august. Sursă Foto: Sportpictures
Meme Stoica a plecat de la FCSB în luna august. Sursă Foto: Sportpictures

Narcis Răducan, înlocuitorul lui Meme

După demisia lui Mihai Stoica, Narcis Răducan a fost adus de Gigi Becali pentru rolul de director sportiv, dar formația roș-albastră traversează o perioadă foarte delicată după plecarea lui Meme.

Eliminată din play-off-ul Europa League, unde a pierdut 0-1 cu Vitoria Guimaraes, FCSB a reușit doar 2 victorii și un rezultat de egalitate în primele 8 etape din Casa Pariurilor Liga 1.

 

Tags: