Sport

Diversiune marca MM Stoica: FCSB a pierdut la Arad din cauza arbitrajului. „Mi-e frică de Chivulete!”

Mihai Stoica a „luat foc” după eșecul FCSB-ului de la Arad și a pus „tunurile” pe arbitrul Andrei Chivulete, despre care a spus că a distrus meciul.
06.03.2023 | 21:08
Diversiune marca MM Stoica FCSB a pierdut la Arad din cauza arbitrajului Mie frica de Chivulete
Mihai Stoica „a luat foc” după eșecul FCSB de la Arad. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei își dorește ca Andrei Chivulete să nu mai fie delegat la meciurile FCSB-ului din play-off, explicând că nu are deloc încredere în el și crede că acesta poate influența foarte mult rezultatele partidelor.

Mihai Stoica „a luat foc” după eșecul FCSB de la Arad

Mihai Stoica a ieșit la atac după ce FCSB a pierdut duelul de la Arad, dând vina pe arbitrul Andrei Chivulete, despre care a spus că își dorește să nu mai fie delegat la meciurile echipei: „În prima parte a meciului am jucat fotbal. Terenul a fost îngrojitor!

ADVERTISEMENT

De la televizor se vede bunicel, dar e îngrojitor, e denivelat peste tot. Nu se joacă fotbal pe așa ceva, dar nu de asta am pierdut. Va fi o problemă pentru UTA, că ei vor juca meciurile acasă pe terenul ăsta”.

„Adresez o rugăminte fierbinte CCA-ului și domnului Vassaras să nu-l mai delege pe Chivulete la meciurile noastre. Pe un asemenea teren, să permiți intrări dure… atunci nu vreau ca acest arbitru să oficieze la meciurile noastre.

ADVERTISEMENT

Lui Chivulete îi place mult să gesticuleze, dar cum să nu dai galben la un fault din spate în minutul 8. Nu se poate scuza, e efectiv o bătaie de joc la adresa unei echipe.

Nu cunosc actuala conducere a FRF-ului, nu am vorbit niciodată cu Răzvan Burleanu, doar ne-am salutat, nu știu cum arată domnul Vișan, dar pe Gabriel Bodescu l-am întâlnit și mi-a lăsat o impresie bună”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Nu am pic de încredere în Chivulete!”

„Prin deciziile luate de Chivulete, a lăsat impresia că putem juca mai dur, nu a dat fault la faulturile lor, iar pentru noi, la acea fază cu Tamm a dictat fault în atac.

Nu am pic de încredere în Chivulete, de-asta și spun să nu ne mai arbitreze. Eu nu vreau să fim arbitrați de Chivulete, n-am nicio problemă cu alt arbitru din România, dar eu nu vreau să ne arbitreze el. Nu îl suspectez de nimic, pentru că nu vreau să apar la comisii, pentru că nu am dovezi, sunt foarte atent la ceea ce spun aici.

ADVERTISEMENT

Nu lezez cu nimic, vreau doar să îi rog să nu ni-l delege la meciul nostru, pentru că mi-e frică de Chivulete. Poate să influențeze foarte grav rezultatul”, a continuat Mihai Stoica.

„Jocul nostru nu a arătat cum trebuie. În primul rând, ne-a lipsit Andrea Compagno și Omrani. Omrani are o întindere, stă 3-4 săptămâni, dar va fi apt pentru începutul play-off-ului, chiar vom avea nevoie de el.

A vrut să arate în 20 de minute ce alții nu arată în 90 de minute și de la prea multă dorință s-a accidentat. El e pe un drum foarte bun. Vreau să îl evidențiez pe Adrian Șut, iar de alți jucători îmi permit să îmi păstrez părerea”, a mai spus MM Stoica.


  • 1,70 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1X și sub 3,5 goluri” la meciul FCSB – Sepsi

ADVERTISEMENT