Sport
notix pixel id

Mihai Stoica a povestit un episod cu Leo Messi din aeroport: “Nu-l bănuiesc că-l dă mintea afară din casă”

Mihai Stoica a povestit un episodul în care s-a întâlnit cu Leo Messi în aeroport. Managerul FCSB a rămas dezamăgit când l-a văzut pe star jucându-se FIFA pe Play Station.
27.11.2021 | 23:42
Mihai Stoica a povestit un episod cu Leo Messi din aeroport:
Mihai Stoica a povestit un episod cu Leo Messi din aeroport: "Nu îl dă mintea afară din casă!"
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica nu este cel mai mare fan al lui Leo Messi, iar într-o emisiune a povestit un episod cu starul argentinian pe care l-a întâlnit la aeroport.

Mihai Stoica a povestit un episod cu Leo Messi din aeroport: “Nu-l bănuiesc că-l dă mintea afară din casă”

Managerul sportiv de la FCSB a spus că vedeta celor de la Paris Saint Germain se juca pe Play Station, activitate cu care el nu este de acord pentru jucătorii de fotbal:

„L-am văzut pe Messi în aeroportul din Nisa. Luase titlul de cel mai bun jucător din Champions League şi el se juca pe PlayStation.

ADVERTISEMENT

E un jucător extraordinar, da, dar nu-l bănuiesc că-l dă mintea afară din casă”, a spus Mihai Stoica la Telekom Sport.

„Niciodată Cristiano Ronaldo nu s-ar fi dus la o echipă să fie numărul 30, să fie scutierul unuia ca Neymar”

Mihai Stoica l-a înţepat pe Leo Messi şi referitor la transferul său de la PSG, spunând că Ronaldo nu s-ar fi dus niciodată la o echipă la care să nu fie numărul 1:

ADVERTISEMENT

„Niciodată Cristiano Ronaldo nu s-ar fi dus la o echipă să fie numărul 30, să fie scutierul unuia ca Neymar. Cristiano s-a dus și i-a luat numărul 7 lui Cavani, e șef și îi sparge pe toți în două!

OK, United nu are rezultate acum, dar o să aibă, iar Ronaldo tot şef este. Messi s-a dus şi s-a culcat în spatele zidului, iar la meciul cu City a jucat fundaş dreapta…”, a spus Stoica.

ADVERTISEMENT

“Jocurile video sunt un flagel înfiorător, mai ales pentru sportivi”

Managerul sportiv al FCSB a spus şi de ce detestă ca fotbaliştii să se relaxeze jucându-se FIFA sau alte jocuri pe Play Station:

“Jocurile video sunt un flagel înfiorător, mai ales pentru sportivi. Sportivii nu-şi mai aparţin. Se antrenează şi după fug să joace FIFA.

ADVERTISEMENT

Bine, nu citeşti o carte, nu te uiți la meciuri, dar uită-te, mă, pe Netflix, sunt seriale interesante, dacă nu suporţi să citeşti o carte.

Ascultă muzică. Lasă manelele, că sunt nişte versuri prea stupide. Ascultă nişte manele mai vechi, alea merg numai la ceva cu grade”, a spus Meme.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik