Sport

Mihai Stoica a povestit un episod cu Leo Messi din aeroport: “Nu-l bănuiesc că-l dă mintea afară din casă”

Mihai Stoica a povestit un episodul în care s-a întâlnit cu Leo Messi în aeroport. Managerul FCSB a rămas dezamăgit când l-a văzut pe star jucându-se FIFA pe Play Station.
27.11.2021 | 23:42
Mihai Stoica a povestit un episod cu Leo Messi din aeroport Nul banuiesc cal da mintea afara din casa
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica nu este cel mai mare fan al lui Leo Messi, iar într-o emisiune a povestit un episod cu starul argentinian pe care l-a întâlnit la aeroport.

Mihai Stoica a povestit un episod cu Leo Messi din aeroport: “Nu-l bănuiesc că-l dă mintea afară din casă”

Managerul sportiv de la FCSB a spus că vedeta celor de la Paris Saint Germain se juca pe Play Station, activitate cu care el nu este de acord pentru jucătorii de fotbal:

ADVERTISEMENT

„L-am văzut pe Messi în aeroportul din Nisa. Luase titlul de cel mai bun jucător din Champions League şi el se juca pe PlayStation.

E un jucător extraordinar, da, dar nu-l bănuiesc că-l dă mintea afară din casă”, a spus Mihai Stoica la Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

„Niciodată Cristiano Ronaldo nu s-ar fi dus la o echipă să fie numărul 30, să fie scutierul unuia ca Neymar”

Mihai Stoica l-a înţepat pe Leo Messi şi referitor la transferul său de la PSG, spunând că Ronaldo nu s-ar fi dus niciodată la o echipă la care să nu fie numărul 1:

„Niciodată Cristiano Ronaldo nu s-ar fi dus la o echipă să fie numărul 30, să fie scutierul unuia ca Neymar. Cristiano s-a dus și i-a luat numărul 7 lui Cavani, e șef și îi sparge pe toți în două!

ADVERTISEMENT

OK, United nu are rezultate acum, dar o să aibă, iar Ronaldo tot şef este. Messi s-a dus şi s-a culcat în spatele zidului, iar la meciul cu City a jucat fundaş dreapta…”, a spus Stoica.

“Jocurile video sunt un flagel înfiorător, mai ales pentru sportivi”

Managerul sportiv al FCSB a spus şi de ce detestă ca fotbaliştii să se relaxeze jucându-se FIFA sau alte jocuri pe Play Station:

ADVERTISEMENT

“Jocurile video sunt un flagel înfiorător, mai ales pentru sportivi. Sportivii nu-şi mai aparţin. Se antrenează şi după fug să joace FIFA.

Bine, nu citeşti o carte, nu te uiți la meciuri, dar uită-te, mă, pe Netflix, sunt seriale interesante, dacă nu suporţi să citeşti o carte.

Ascultă muzică. Lasă manelele, că sunt nişte versuri prea stupide. Ascultă nişte manele mai vechi, alea merg numai la ceva cu grade”, a spus Meme.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 2,18 este cota pentru „Total goluri: peste 2,5”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: