Sport

Mihai Stoica a reacționat după ce Gigi Becali l-a comparat cu un câine. Ce mesaj are pentru patronul FCSB

Managerul general al vicecampioanei României, Mihai Stoica, susține că nu a fost deranjat de afirmațiile lui Gigi Becali legate de rolul său la FCSB.
04.03.2023 | 12:13
Mihai Stoica a reactionat dupa ce Gigi Becali la comparat cu un caine Ce mesaj are pentru patronul FCSB
Managerul general al vicecampioanei României, Mihai Stoica, susține că nu a fost deranjat de afirmațiile lui Gigi Becali legate de rolul său la FCSB. Foto: SPORT Pictures
ADVERTISEMENT

Leo Strizu și-a anunțat demisia de la FCSB imediat după partida cu Petrolul. Tehnicianul a invocat faptul că a fost sabotat de o persoană din cadrul clubului, făcând referire la managerul general Mihai Stoica.

Mihai Stoica nu a fost deranjat de faptul că Gigi Becali l-a numit câine

După ce și-a anunțat demisia la flash-interviul acordat la finele partidei cu Petrolul, Leo Strizu și-a motivat decizia la conferința de presă. ”Da, a fost ultimul meci. Am stat și m-am gândit. Cred că e decizia corectă.

ADVERTISEMENT

De ce? Pentru că îmi ajunge! Nu am vrut să ajung să fac acest pas, dar nu credeam că există o sursă care poate să vrea articole care să mă aducă într-o postură foarte negativă.

Toată săptămâna, această sursă m-a denigrat foarte, foarte mult. Am spus că dacă în interiorul clubului… Sunt curios să aflu cine este…”, spunea tehnicianul.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB avea să lămurească lucrurile și a dezvăluit că era vorba despre managerul general al FCSB, Mihai Stoica. Și, cerându-i antrenorului să înceteze răfuiala cu acesta, întrucât managerul general face oricum ce-i spune el.

”Dau toți în MM ca să nu dea în mine, ei preferă să lovească un câine decât un leu. Nu mai dați în MM, eu fac tot la FCSB! MM nu face altceva decât să execute ordinele mele.

ADVERTISEMENT

Care aveți ceva cu FCSB, aveți cu mine! Ați intrat în luptă cu Becali, nu cu slujitorii mei. Ei slujesc pentru mine. El, Strizu, era un slujitor pe care a vrut mai mult.

MM zice tot ce-mi convine mie. Acum, MM ascultă, nu mai e ca în trecut, și-a dat seama că ascultarea e totul. Echipa joacă pentru că ascultă lumea”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Comentând declarația patronului legată de rolul său la FCSB, dar și faptul că l-a numit ”câine”, Mihai Stoica a spus, deschis, că acestea nu au reprezentat o ofensă.

”Comparațiile astea zoologice? Nu mă deranjează. Știți de ce? Gigi trăiește jumătate de zi în biserică. Acolo se slujește. Termenul nu este folosit în sens peiorativ. Gigi nu-l folosește așa.

Unii n-au cum să înțeleagă pentru că n-au cunoștințe aici. Așa se exprimă el. Comparațiile zoologice sunt la ordinea zilei. Ne distrează. Gigi nu a fost urs la un moment dat?”, a declarat Mihai Stoica la OrangeSport.

Cota BETANO pentru FCSB: 2,15 este cota pentru „peste 1,5 goluri FCSB” la meciul UTA Arad- FCSB

ADVERTISEMENT
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
O româncă stabilită în Elveția spune că are nevoie de 8.000 de euro...
O româncă stabilită în Elveția spune că are nevoie de 8.000 de euro pe lună pentru a trăi: „Prețurile nu sunt foarte diferite în România”
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
România, sub atenţionare meteo dublă. Ţara se împarte între căldură extremă şi furtuni...
România, sub atenţionare meteo dublă. Ţara se împarte între căldură extremă şi furtuni în acest weekend
Gabriel Tamaş, vacanţă de vis alături de superba sa soţie. Ioana se simte...
Gabriel Tamaş, vacanţă de vis alături de superba sa soţie. Ioana se simte ca o zeiţă în mijlocul luxului unde se află
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
Schimbări majore privind voucherele sociale! Le scade valoarea și se acordă mai rar....
Schimbări majore privind voucherele sociale! Le scade valoarea și se acordă mai rar. Au anunțat acum
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Ce umilință! Șoșoacă, pusă la pământ din două vorbe
Ce umilință! Șoșoacă, pusă la pământ din două vorbe
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie:...
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie: Şterge poza!
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot...
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot diferență. Pierzătorul: „M-au lucrat cum nu credeam în viața mea”
Cine a fost primul iubit al Andreei Esca: „A fost o poveste foarte...
Cine a fost primul iubit al Andreei Esca: „A fost o poveste foarte frumoasă” Cu ce se ocupă în prezent bărbatul