Mihai Stoica acuză arbitrajul din Dinamo – U Craiova: “E greu cu CSU anul ăsta”

Gabriela Gheorghe   
în Fotbal intern
18/10/2020, 23:15
Mihai Stoica acuză arbitrajul din Dinamo – U Craiova: “E greu cu CSU anul ăsta”
Mihai Stoica asista la meciul de fotbal dintre FCSB si Academica Clinceni, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, disputat pe Arena Nationala din Bucuresti, luni 10 februarie 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

CS U Craiova a marcat primul gol al partidei cu Dinamo, începută la ora 21:30, printr-o lovitură de la 11 metri transformată de Alexandru Cicâldău. Imediat după aceea, Mihai Stoica (55 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a comentat penalty-ul acordat oltenilor.

Lovitura de la 11 metri a fost scoasă de Marius Constantin (35 de ani), apărătorul central al Craiovei. El a căzut în careul de 16 metri pentru că a fost ținut de Ante Puljic (32).

Hotărârea arbitrului Horațiu Feșnic de a da penalty nu a fost pe placul dinamoviștilor și nici Mihai Stoica nu a fost de părere că era penalty.

Mihai Stoica, critici la adresa arbitrului de la Dinamo – Craiova

Oficialul FCSB-ului vrea ca ocupanta primei poziții a clasamentului să piardă puncte cu Dinamo pentru ca echipa lui Gigi Becali să se apropie de primul loc. Stoica a fost de partea ”câinilor” la faza loviturii de la 11 metri spunând că liderul a fost din nou avantajat de arbitri. „Păi dacă-l ține, trebuie să cadă pe spate. Marius Constantin se aruncă în față! E greu cu CSU anul ăsta…”, a fost mesajul lui MM.

Tehnicianul Marin Barbu (62 de ani) a spus că oficialul FCSB-ului are dreptate:  „Nu a fost 11 metri. Feșnic, slab”, a comentat acesta.

Mihai Stoica a vorbit și despre arbitrajul din Derby de România. Managerul FCSB-ului și-a apărat formația și a spus că echipa dezavantajată a fost cea a lui Gigi Becali.

”Îl împinge pe Dennis Man”

Arbitrul Radu Petrescu a fost contestat după ce a acordat o lovitură de la 11 metri pentru FCSB și i-a dat cartonașul roșu lui Isma Lopez chiar dacă atacul său a fost la minge.

”Dar nu cumva e simulare la jucătorul dinamovist? Vreau și eu să vorbesc, să pun o întrebare. Nu țip, nu pot să mă cert cu tine. Dinamovistul accentuează căderea, se aruncă pe jos”, a spus Mihai Stoica.

,,Văzut și revăzut. Hombre îl împinge pe Dennis Man. Nu e împingere brutală, e cam cu aceeași intensitate cu care Panțâru îl atinge pe piept pe el otro hombre care cade secerat, ținându-se de față (simulacro). Dacă nu-l dai pe primul, rămâne 2:0. Poate nu se mai ajunge la al doilea”, a adăugat MM.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Academica Clinceni: 4,30 este cota pentru “X”. Vezi aici toate cotele!

Închide ×