Sport

Mihai Stoica acuză Voluntariul pentru retrogradarea Chindiei: „E bizar, ascunde ceva!”

Mihai Stoica o acuză pe FC Voluntari pentru retrogradarea Chindiei Târgoviște, spunând că tragerile de timp ale ilfovenilor maschează ceva.
19.05.2023 | 22:50
Mihai Stoica acuza Voluntariul pentru retrogradarea Chindiei E bizar ascunde ceva
Mihai Stoica acuză Voluntariul pentru retrogradarea Chindiei. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Oficialul FCSB-ului este suspicios în privința tragerilor de timp ale jucătorilor lui FC Voluntari, comentând și discursul lui Liviu Ciobotariu de la finalul meciului, care a spus că a vrut să obțină primul loc din play-out.

Mihai Stoica acuză Voluntariul pentru retrogradarea Chindiei

Mihai Stoica o acuză pe FC Voluntari pentru retrogradarea Chindiei, criticând declarațiile lui Liviu Ciobotariu de la finalul meciului: Normal că vorbește Liviu Ciobotariu, el explică mereu. A spus că s-a luptat pentru primul loc”.

ADVERTISEMENT

„Eu spun că s-a luptat în prima repriză pentru locul unu și te-ai bătut pentru locul 2 în a doua repriză. Deci nu e adevărat, chestia asta cu trasul de timp pe terenul unei echipe care retrogradează nu mi se pare în regulă.

Dar fiecare știe care îi este scopul și cum își urmărește scopul. Nu, el s-a luptat ca să încurce Chindia! Nu stă în picioare ce ne-a explicat. A tras de timp ca să pice Chindia, punct!”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Mi-ar fi plăcut să câştigăm şi să terminăm pe primul loc. Păcat că au inaugurat stadionul cu această retrogradare. La baraj nu se joacă în două manşe”, a declarat Liviu Ciobotariu la finalul meciului.

„Voluntari și-a sacrificat și anul trecut meciul din cupă să joace cu titularii cu noi”

Mihai Stoica a continuat și a vorbit despre tragerile de timp ale jucătorilor lui FC Voluntari, amintind de meciul cu FCSB din penultima etapă a sezonului trecut, când ilfovenii au făcut-o campioană pe CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

„Credem noi că Voluntari nu a avut nicio miză de trăgeau de timp. Voluntari și-a sacrificat cupa anul trecut, pentru a-și băga toți titularii în meciul cu noi, marcând un gol din ofsaid și au reușit să-i facă pe cei de la CFR campioni.

Pentru mine nu e bizară, pentru mine ascunde ceva această tragere de timp. Nu știu ce o fi, habar n-am. Ideea e în felul următor”, a continuat Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

„Niciodată n-am văzut de când sunt în fotbal să văd o echipă care retrogradează și să aibă atât de mult ghinion. Dacă UTA bătea Piteștiul și nu se termina acel 2-2, cu rezultatul ăsta de egalitate Chindia era salvată, mergea la baraj”, a mai spus MM Stoica.

ADVERTISEMENT