Fotbal intern

Mihai Stoica, acuzații dure la adresa lui Istvan Kovacs după FCSB – Dinamo 1-1: ”I-a luat Stelei sezonul ăsta 5 puncte în 2 meciuri”

05.10.2019 | 22:59
Mihai Stoica acuzatii dure la adresa lui Istvan Kovacs dupa FCSB  Dinamo 11 Ia luat Stelei sezonul asta 5 puncte in 2 meciuri
ADVERTISEMENT

Fostul director aportiv al vicecampioanei României, Mihai Stoica, i-a adus acuzații dure lui Istvan Kovacs după meciul FCSB – Dinamo 1-1, din etapa a 12-a din Casa Pariurilor Liga 1. Meme consideră că centralul din Carei i-a dezavantajat pe ”roș-albaștri” la derby-ul de pe Arena Națională.

Mihai Stoica, acuzații dure la adresa lui Istvan Kovacs după FCSB – Dinamo 1-1: ”Are procentaj bun băiatul”

”Kovacs i-a luat Stelei sezonul ăsta 5 puncte în 2 meciuri. Are procentaj bun băiatul”, au fost acuzațiile pe care Mihai Stoica i le-a adus lui Istvan Kovacs la finalul întâlnirii FCSB – Dinamo 1-1 pe contul său de Facebook. Fostul oficial al ”roș-albaștrilor” a urmărit meciul de la tribuna oficială alături de foștii jucători ai echipei finanțate de Gigi Becali, Vlad Chiricheș și Alexandru Chipciu.

ADVERTISEMENT

Pe lângă prestația avută în derby-ul FCSB – Dinamo, Mihai Stoica reamintește și de greșelile lui Istvan Kovacs din întâlnirea pierdută de ”roș-albaștri” în deplasare cu Astra Giurgiu, scor 1-2, în etapa a patra din Casa Pariurilor Liga 1. Atunci oficialii vicecampioanei României, în frunte cu Gigi Becali, l-au acuzat pe central de faptul că nu le-a acordat două penalty-uri.

Dinamo a avut penalty clar la hențul lui Cristea

FCSB a remizat cu Dinamo, scor 1-1, în derby-ul etapei a 12-a din Casa Pariurilor Liga 1. În ciuda acuzelor aduse de Mihai Stoica, echipa care a ieșit dezavantajată din această întâlnirea este cea antrenată de Dusan Uhrin, care ar fi trebuit să primească un penalty la hențul în careu comis de Iulian Cristea.

ADVERTISEMENT