Sport

Mihai Stoica, furios după FC Voluntari – FCSB 2-2: „O eroare a unui asistent care nu greșește și în care aveam încredere”

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a tunat și a fulgerat la adresa tușierului de la meciul cu FC Voluntari, care nu a semnalizat ofsaid, la faza golului doi marcat de Cristian Costin.
15.05.2022 | 00:04
Mihai Stoica furios dupa FC Voluntari  FCSB 22 O eroare a unui asistent care nu greseste si in care aveam incredere
Mihai Stoica face acuze grave la adresa brigăzii de arbitri de la partida cu FC Voluntari din play-off-ul Casa Pariurilor Liga 1
ADVERTISEMENT

FC Voluntari a produs surpriza pe Național Arena și îi poate aduce titlul lui CFR Cluj, dacă echipa lui Dan Petrescu va reuși să câștige cu Universitatea Craiova, iar Mihai Stoica a criticat dur arbitrajul.

Mihai Stoica nu îi acordă circumstanțe antenuante asistentului: „Fază foarte ușoară, se vede clar”

Mihai Stoica consideră că FC Voluntari a marcat dintr-o poziție clară de ofsaid și îl consideră principalul vinovat pe asistenul Avram, ci nu pe Horațiu Feșnic:

ADVERTISEMENT

„Avram nu a semnalizat un ofsaid și s-a terminat 2-2, nu 2-1, asta s-a întâmplat. Fază foarte ușoară, se vede clar. Dar el nu ridică. Asta a fost! CFR este campioană dacă bate din cauza greșelii făcute de Avram. Feșnic a arbitrat impecabil, deși am auzit. Este un ofsaid în minutul 88 . X-ul era exact ce își dorea Voluntari. Îi ajută foarte mult și în perspectiva finalei”.

Mihai Stoica e de părere că FC Voluntari a încercat din răsputeri să obțină un rezultat de egalitate, iar ilfovenii ar fi putut avea o motivație suplimentară pentru acest meci.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, săgeți și către Liviu Ciobotariu: „Avea bonus la Cupa României, dar a ales să bage azi titularii”

Antrenorul lui FC Voluntari, Liviu Ciobotariu a declarat la finalul partidei că își asumă decizia de a trimite pe teren cea mai bună echipă, deși ilfovenii vor juca peste doar cinci zile finala Cupei României.

„Am văzut manifestări de bucurie. Nu știu dacă ei au jucat pentru o primă din altă parte. Dacă e așa, e caz penal. Dar e indubitabil că ei au jucat pentru egal. Nu sunt SRI să am informații dacă au jucat pe vreo primă. Indiferent cum erau motivați și că sacrificau finala Cupei, noi trebuia să câștigăm. Dar a venit Avram și a lăsat steagul jos.

ADVERTISEMENT

E vorba de minutul 88 și o eroare a unui asistent care nu greșește și în care aveam încredere. Cred că ar trebui demarată o anchetă, sunt curios dacă jucătorii de la Voluntari au curaj să depună testul poligraf.

Am remarcat declarațiile lui Ciobotariu care avea bonus la Cupa României, dar a ales să bage azi titularii. Începând de azi sunt fan Sepsi toată viața, joacă Tudorie, Bălașa și Aganovic la ei”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

ADVERTISEMENT