Fotbal intern

Mihai Stoica, acuze la adresa lui Becali! „Luam campionatul dacă nu îl impunea pe Alibec în echipă”. Își contrazice patronul și la transferuri

19.12.2018 | 07:50
Mihai Stoica acuze la adresa lui Becali Luam campionatul daca nu il impunea pe Alibec in echipa Isi contrazice patronul si la transferuri

Directorul sportiv al FCSB-ului, Mihai Stoica a lansat câteva acuze la adresa lui Gigi Becali! Acesta crede că roș albaștrii ar fi luat fără probleme titlul sezonul precedent dacă patronul nu se băga peste antrenor. Conform lui Stoica, latifundiarul din Pipera l-a impus în echipă pe Denis Alibec, în detrimentul lui Harlem Gnohere, un atacant cu o eficacitate mult peste cea a jucătorului ajuns între timp la Astra Giurgiu.

“Cred că, anul trecut, dacă Gnohere ar fi fost folosit cu regularitate şi alţii ar fi plătit pentru actele de indisciplină, aşa cum ar fi trebuit să plătească, cu scoaterea din formula de start, în primul rând, am fi câştigat campionatul. Gnohere era rezervă în play-off şi marcase 21 de goluri în toate competiţiile. Poate că se supără Gigi dacă vede că spun asta, dar aşa cred eu şi nu am discutat asta cu el, deşi discut foarte des şi avem discuţii foarte lungi. A contat şi faptul că el avea încredere mai mare în fotbalistul Alibec, decât în fotbalistul Gnohere. Se gândea că odată şi odată o să-şi revină. Anul acesta, dacă pierdem titlul, este pentru că am avut atât de muţi jucători accidentaţi”, a declarat Stoica pentru Digi Sport.

Mihai Stoica, acuze la adresa lui Becali! Becali și Meme
Mihai Stoica ar vrea ca Gigi Becali să transfere un singur jucător la echipă în această iarnă

Mihai Stoica, acuze la adresa lui Becali!

Trupa lui Nicolae Dică a pierdut titlul anul trecut în ultimele etape. CFR Cluj a reușit să se desprindă și a devenit campioană în Liga 1 Betano. Ca să nu se mai întâmple la fel, Gigi Becali vrea să transfere mai mulți jucători la echipă. Este contrazis chiar de directorul sportiv al formației. Mihai Stoica ar vrea un singur fotbalist, pe Iulian Cristea de la Gaz Metan Mediaș, dar recunoaște că cel care decide, în cele din urmă, este patronul și nu el.

“Mi-l doresc pe Iulian Cristea de la Mediaș, să vedem dacă se poate transfera. Mi-aș dori să vină Cristea, dar să nu mai plece niciun jucător! E un risc mare, nu știi dacă se vor acomoda și impune. Îmi doresc mult ca la primul meci din 2019, pe care îl vom juca la Călărași, Dică să se poată baza pe Pintilii, Momcilovic și Teixeira. Asta e ceea ce îmi doresc în iarnă. Patronul a spus că vrea mai mulți jucători, iar cuvântul lui e singurul care contează”, a adăugat Mihai Stoica.

  • 2 este locul pe care îl ocupă FCSB în clasamentul Ligii 1 Betano