Fotbal intern

Mihai Stoica, anunț de ultimă oră despre situația sa la FCSB: ”Meciul cu Sepsi a fost ultimul pentru mine pe bancă”

16.05.2019 | 00:20
Mihai Stoica anunt de ultima ora despre situatia sa la FCSB Meciul cu Sepsi a fost ultimul pentru mine pe banca

Directorul sportiv al clubului FCSB, Mihai Stoica, a făcut un anunț de ultimă oră despre viitorul său la gruparea ”roș-albastră”. Oficialul vicecampioanei din Liga 1 Betano a afirmat că de acum încolo nu va mai sta pe banca tehnică, deoarece s-a săturat să fie înjurat la fiecare meci.

Mihai Stoica, anunț de ultimă oră despre situația sa la FCSB: ”M-am săturat să fiu înjurat pe toate stadioanele”

”N-am propus și nu voi propune patronului niciun antrenor, așa cum am făcut-o în alte situații (Zenga, Protasov, Levi, Dică). Ce s-a scris despre antrenorii italieni sau despre Șumudică sunt invenții ale presei. Este adevărat că, de câteva luni, m-am împăcat cu Marius Șumudică și vorbim săptămânal, îl apreciez ca antrenor, dar atât. Meciul cu Sepsi a fost ultimul pentru mine pe bancă. M-am săturat să fiu înjurat pe toate stadioanele. Dacă în Ștefan cel Mare poate merit, m-am tot contrat cu PCH, la Craiova – de exemplu – chiar nu înțeleg”, este anunțul făcut pe Facebook de Mihai Stoica despre situația sa la FCSB.

Imediat după această postare, oficialul vicecampioanei României a intrat la emisiunea Digi Sport Special și a detaliat subiectul. El a ținut să precizeze că a avut un conflict în trecut cu Edi Iordănescu, dar că s-au împăcat de atunci: ”Am avut un diferend cu Edi acum mulți ani, dar care s-a încheiat în februarie 2016. Nu am niciun fel de problemă cu Edi. Nu mai am nervi să mai fiu înjurat. Acum, la Sepsi, am fost înjurat în continuu de un om în vârstă. Nu vreau să o dau în melodramă, dar m-am săturat să-mi înjure într-una familia”.

Gică Hagi și Mihai Stoica se salută la meciul FCSB - FC Viitorul
Gică Hagi și Mihai Stoica se salută la meciul FCSB – FC Viitorul

”Edi Iordănescu este un antrenor care s-ar preta în acest moment la FCSB”

Meme Stoica a explicat care ar putea fi rețeta succesului la FCSB după ce s-a ratat titlul în ultimii patru ani: ”Îmi văd de treabă și oricine va fi antrenor voi încerca să-l ajut cu experiența mea. Niciun antrenor nu poate spune că nu l-am sprijinit. Normal că discut cu Gigi despre antrenori, sigur că îmi dau opinia. Trebuie să fie un antrenor care să aibă mai multă putere, iar Gigi e dispus să îi ofere asta lui Edi. Nu cred că Edi poate pierde un vestiar și cred că este un antrenor care s-ar preta în acest moment la FCSB. Mangia este un antrenor interesant, dar Gigi a spus clar că vrea antrenor român. Totul depinde de discuția pe care o va avea posibilul viitor antrenor cu Gigi. Dacă Becali spune un lucru așa rămâne. Nu știu mai mult decât a spus patronul în presă despre Edi Iordănescu”.

”Nimeni nu poate să-i reproșeze lui Teja că nu a fost profesionist 200%. Nu există o rețetă a succesului, nu știu de ce nu a reușit la FCSB. Mihai va fi pe bancă la următorul meci. Cred că titlul s-a jucat la meciurile cu Concordia Chiajna, care ne-a luat 5 puncte în acest sezon. A mai fost acea perioadă neagră în care nu am câștigat cu Dunărea Călărași, Concordia și Voluntari”, a spus oficialul ”roș-albaștrilor” despre momentul unde s-a pierdut titlul.

”Avem nevoie de șansă”

Mihai Stoica a explicat situația mai multor jucători: ”Îmi doresc din toată inima ca Pintilii să fie apt în prima zi de pregătire a noului sezon. Teixeira e la final de contract și cred că Gigi va lua decizia după ce se va consulta cu viitorul antrenor. Și Stoian și Matei au fost aduși în ideea că vom schimba sistemul. Din cauza accidentărilor s-a ajuns la concluzia că e bine să jucăm 4-2-3-1, iar acolo ei…De fapt ei dau randament în 4-3-3 ca interi. Nici Stoian nu-și explica evoluția de la meciul cu Voluntari, dar cred că merita mai multe șanse. Rusescu a fost cel mai nedreptățit fotbalist de la FCSB, pentru că a jucat mult prea puțin. S-a antrenat excepțional și dacă eram antrenor mă duceam la Gigi și spuneam să mă lase să joc cu Rusescu”.

În încheiere, oficialul FCSB-ului a afirmat că CFR Cluj este o campioană meritată: ”Noi am fost doar meteoric pe primul loc, CFR Cluj a meritat titlul. Anul trecut au fost probleme, dar acum nimic de comentat. Sunt dezamăgit de ce s-a întâmplat, dar acum nu am avut speranțe. În cupele europene suntem cap de serie și ar trebui să ajungem în play-off, dar acolo avem nevoie de șansă la tragerea la sorți”.