Sport

Mihai Stoica, anunț dezamăgitor pentru unul dintre titularii FCSB: „Nu cred că merge la EURO 2024”

Mihai Stoica a enumerat fotbaliștii de la FCSB care în opinia sa vor fi convocați la EURO 2024. Oficialul campioanei României a eliminat un titular de pe listă.
05.05.2024 | 15:20
Mihai Stoica anunt dezamagitor pentru unul dintre titularii FCSB Nu cred ca merge la EURO 2024
Mihai Stoica a spus lista jucătorilor de la FCSB care, în opinia sa, vor fi convocați la EURO 2024. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica este convins că Florinel Coman, încă la FCSB, Ștefan Târnovanu și Darius Olaru vor face parte din lotul naționalei României pentru EURO 2024. În schimb, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB nu crede că Adrian Șut va fi chemat de Edi Iordănescu în lot pentru turneul final.

Mihai Stoica, anunț dezamăgitor pentru unul dintre titularii FCSB: „Nu cred că merge la EURO 2024”

Mihai Stoica a confirmat că Florinel Coman va pleca de la FCSB la finalul sezonului. Golgheterul roș-albaștrilor va merge la Al-Duhail, Qatar, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Pe lângă Florinel Coman, Mihai Stoica este de părere că Ștefan Târnovanu și Darius Olaru vor fi convocați la EURO 2024.

ADVERTISEMENT

Oficialul campioanei României susține că Darius Olaru ar urma să fie singurul fotbalist de câmp de la FCSB care merge la turneul final. “Coman nu va mai fi jucătorul nostru. Târnovanu e portar.

Olaru e singurul jucător la ora actuală în situația asta (n.r – jucător de câmp de la FCSB care să meargă la EURO). Nu știu dacă va mai fi un jucător de la noi, nu cred. Șut? Nu știu și nu cred”, a declarat Mihai Stoica, la TV Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica l-ar fi vrut pe Darius Olaru în vacanță: „Nu pot să hotărăsc peste Gigi Becali”

FCSB a devenit matematic campioană după victoria cu Farul, scor 2-1, în etapa a 7-a din play-off-ul SuperLigii. Echipa lui Charalambous și Pintilii nu mai are nicio emoție pentru ultimele 3 meciuri ale sezonului cu Universitatea Craiova, CFR Cluj și Rapid.

Astfel, Mihai Stoica ar fi vrut ca Darius Olaru, aflat în atenția lui Edi Iordănescu pentru EURO 2024, să meargă în vacanță pentru a fi pregătit în cazul în care va fi chemat de selecționer în lotul naționalei României la finalul lunii mai.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a fost de altă părere și i-a vrut pe toți fotbaliștii în lot pentru ultimele derby-uri ale sezonului. „Eu aș fi vrut să plece în vacanță Olaru, dar dacă Gigi a hotărât să nu plece ca să nu se considere că nu tratăm cu maximă seriozitate meciurile astea, n-am ce să fac.

Nu pot să hotărăsc eu peste Gigi. Eu am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi mi-a tăiat-o, a zis că vor juca toți”, a mai spus Mihai Stoica. Florinel Coman și Vlad Chiricheș, accidentați, au revenit în lot pentru duelul cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

În etapa a 9-a din play-off-ul SuperLigii, FCSB dă piept cu CFR Cluj pe Arena Națională. Echipa patronată de Gigi Becali va primi trofeul SuperLigii, iar fotbaliștii vor pune la gât medaliile de campioni.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 4,90 este cota pentru „2 solist” la meciul Universitatea Craiova - FCSB