Sport

Mihai Stoica, anunț important despre campania de transferuri de la FCSB. Ce planuri sunt pentru la vară și jucătorul esențial care va primi ofertă de prelungire

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al FCSB, anunță cum va arăta campania de transferuri pentru sezonul viitor.
02.04.2023 | 11:14
Mihai Stoica anunt important despre campania de transferuri de la FCSB Ce planuri sunt pentru la vara si jucatorul esential care va primi oferta de prelungire
13 jucători a adus FCSB în acest sezon, pentru care a plătit 5,4 milioane de euro. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica e convins că FCSB poate câștiga SuperLiga și să facă față în cupele europene fără transferuri în sezonul viitor. Vicecampioana României a adus nu mai puțin de 13 jucători în acest an.

Mihai Stoica, buget de criză la FCSB

Managerul general al FCSB a dezvăluit la Orange Sport că echipa nu se va mai întări: „În acest moment, în opinia mea, nu avem nevoie de niciun jucător pentru ediția viitoare de campionat”.

ADVERTISEMENT

Declarația poate surprinde la prima vedere, însă FCSB a transferat din vară și până în iarnă nu mai puțin de 13 jucători, pentru care a plătit 5,4 milioane de euro.

Ce jucători a transferat FCSB

David Miculescu (UTA) – 1,7 milioane euro
Andrea Compagno (FCU Craiova) – 1,5 milioane euro
Eduard Radaslavescu (Farul) – 850.000 de euro
Joyskim Dawa (FC Botoșani) – 350.000 de euro
Vadim Rață (FC Voluntari) – 300.000 de euro
Marco Dulca (Chindia) – 250.000 de euro
Radu Boboc (Farul) – 200.000 de euro
Bogdan Rusu (CS Mioveni) – 200.000 de euro
Billel Omrani – gratis
Boban Nikolov – gratis
Joonas Tamm – gratis
Rachid Bouhenna – gratis
Deian Sorescu – împrumut

ADVERTISEMENT

Chiar Gigi Becali a explicat că singurul jucător pe care ar da bani este Deian Sorescu: „Dacă luăm campionatul, activăm clauza și îl cumpărăm de la Rakow. Altfel, ce să facem cu el? E bun fotbalist. Dacă luăm titlul, forțăm Liga Campionilor și merită să dai banii. Altfel, la revedere”. Fostul dinamovist are o clauză de reziliere de 950.000 de euro.

Oficialul FCSB, impresionat de Borza: „Noi trebuie să ne acoperim doar pe o poziție cu jucători eligibili pentru regula U21”

Deși îl apreciază enorm pe Borza de la Farul, Mihai Stoica exclude orice posibilitate ca el să ajungă la FCSB: „Îmi place foarte mult Borza. Nu poate fi abordabil. Noi trebuie să ne acoperim doar o poziție cu jucători eligibili pentru regula U21. Nu putem lua pe toate pozițiile. Ar fi o dovadă de amatorism”.

ADVERTISEMENT

Mai ales că pe acel post evoluează unul dintre căpitanii echipei, titular în naționala Muntenegrului: „În acest moment, pe poziția de fundaș stânga e Risto Radunovic. A, când va termina Risto și dacă nu va vrea să prelungească… Dar, din punctul nostru de vedere, i-am face prelungire pe 3 ani, la cât de important e în vestiar”.

Managerul general al FCSB e convins că Pintilii va colabora perfect cu Elias Charalambous: „Își dorea mult să vină cineva”

Meme bagă mâna în foc că Mihai Pintilii e de acord cu venirea lui Charalambous și atacă din nou FRF: „Pinti își dorea foarte mult să vină cineva pentru că avea o presiune enormă și a plătit pentru greșeli pe care nu le-a făcut. A fost suspendat doar ca Burchel să-și arate mușchii. Nu a dat omul indicații! A stat pe bancă liniștit. Alții stăteau la marginea terenului, dădeau indicații și nu se întâmpla nimic. În fine, noi am îngropat securea, nici nu mai știm unde”.

ADVERTISEMENT

În privința celor care îl ironizează pe cipriot, Mihai Stoica a avut un mesaj acid: „Comentarii malițioase vor fi tot timpul, mai ales din partea unora care chiar dacă nu e sezonul strugurilor, rămân pe chestia asta. Sunt acri unii, ce să faci! Adevărul că și eu am văzut ieri niște struguri… prea mari boabe aveau! Parcă erau cu steroizi. Mi s-a părut că ceva-ceva se întâmplă. Nu știu, o fi atmosfera, o fi primăvara, habar n-am. E greu când îți dorești să fii pe undeva și n-ai loc că ușile sunt cu cifru. Mă rog, nici nu știi cifrele”. 


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,62 este cota pentru „sub 2,5 goluri” la Sepsi – FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: