Sport

Mihai Stoica, anunț surprinzător despre noul ”decar” de la FCSB: ”L-a spulberat pe Declan Rice!”

FCSB are ca obiectiv intrarea în grupele Champions League, iar Mihai Stoica a vorbit despre noul ”decar” al campioanei României.
14.06.2024 | 13:00
Mihai Stoica anunt surprinzator despre noul decar de la FCSB La spulberat pe Declan Rice
FCSB are ca obiectiv intrarea în grupele Champions League, iar Mihai Stoica a vorbit despre noul ”decar” al campioanei României. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” s-au reunit vineri dimineață, 14 iunie, și au efectuat vizita medicală la Chiajna în vederea începerii pregătirii pentru sezonul următor. La acțiune au fost prezenți 23 de jucători.

Cine este noul ”decar” de la FCSB în viziunea lui Mihai Stoica

Chiar înainte de startul unei noi stagiuni, președintele Consiliului de Administrație al FCSB, Mihai Stoica, a dezvăluit că a găsit un nou ”decar” ce poate ajuta foarte mult echipa atât în campionat, cât și în cupele europene.

ADVERTISEMENT

Spre surprinderea multora, acesta este francezo-marocanul Malcom Edjouma. Mijlocașul în vârstă de 27 de ani s-a întors alături de ”roș-albaștri”, după ce în ultimul sezon a jucat sub formă de împrumut la Bari.

”Vrem neapărat să ne calificăm în grupe şi să luăm campionatul. Avem nevoie de două garnituri apropiate ca valoare. De aia m-am bucurat că a revenit şi Edjouma. El poate să ne ajute. Dacă Edjouma e serios şi vrea foarte multe. Poate experienţa asta în Serie B să-l fi transformat.

ADVERTISEMENT

Edjouma e un jucător special. Nu-l poţi încadra, dacă e şesar, optar sau decar. E mai mult decât şesar. Edjouma e decar! Nici măcar un fotbalist de la noi nu a jucat în Europa la nivelul la care a făcut-o Edjouma.

În meciul cu West Ham, i-a spulberat pe Soucek şi Declan Rice. A jucat senzaţional. Cu concentrare maximă, el poate să fie un foarte bun jucător, mai ales în Europa. A avut fluctuaţii de concentrare. Are calităţi extraordinare”, a declarat Stoica, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Edjouma, prestație modestă în Serie B

În urmă cu o săptămână, Mihai Stoica vorbea despre faptul că trebuie purtată o discuție amplă cu Malcom Edjouma pentru a afla dacă jucătorul își dorește să rămână la FCSB sau și-ar dori să plece.

Fotbalistul mao are contract cu ”roș-albaștrii” până în vara anului 2026, dar rămâne de văzut dacă acesta va fi păstrat în lot. Adus în februarie 2022, Edjouma a dat 14 goluri și 4 pase decisive în 61 de meciuri jucate pentru FCSB.

ADVERTISEMENT

Împrumutat în sezonul trecut la Bari, formație care s-a salvat in extremis de la retrogradarea în Serie C, mijlocașul a marcat 2 goluri și a oferit un assist în cele 22 de partide în care a fost folosit.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 3,20 este cota pentru „1 solist și peste 3,5 goluri” la meciul FCSB - Corvinul Hunedoara