Sport

Mihai Stoica anunță că Mihai Popa a semnat cu CFR Cluj. FANATIK dezvăluie cine a venit deja în locul lui la FC Voluntari. Exclusiv

Mihai Stoica a făcut un anunț uluitor după FC Voluntari - FCSB 2-2: Mihai Popa a semnat cu CFR Cluj! FANATIK a aflat în exclusivitate ce portar vine în locul său la FC Voluntari.
15.05.2022 | 15:04
Mihai Stoica anunta ca Mihai Popa a semnat cu CFR Cluj FANATIK dezvaluie cine a venit deja in locul lui la FC Voluntari Exclusiv
Mihai Maximilian Popa reactioneaza in meciul de fotbal dintre FC Voluntari si FCSB, contand pentru Play-off-ul Ligii 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, sambata 14 mai 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Mihai Popa (21 de ani) este viitorul fotbalist al lui CFR Cluj, cel puțin asta crede Mihai Stoica. Managerul general al celor de la FCSB a scris pe un site de socializare că goalkeeperul iflovenilor a semnat deja cu campioana en-titre.

Mihai Popa a semnat cu CFR Cluj?! Anunțul lui Mihai Stoica

Mihai Popa a fost și în partida de pe Național Arena cel mai bun fotbalist al lui FC Voluntari. Internaționalul de tineret a avut câteva parade de senzație în fața vedetelor lui Toni Petrea și a contribuit decisiv la golul de 2-2, când a degajat perfect pentru Olawale, care a deviat perfect pentru marcatorul Cristi Costin.

ADVERTISEMENT

La o zi distanță de la remiza din etapa a noua a play-off-ului Casa Pariurilor Liga 1, Mihai Stoica a scris pe Facebook că tânărul goalkeeper al ilfovenilor a fost transferat de CFR Cluj.

Într-o discuție cu suporterii roș-albaștri, pe pagina unuia dintre cei mai cunoscuți fani FCSB de pe social media, Sergi Lopez, oficialul vicecampioanei a anunțat mutarea pe care a făcut-o echipa lui Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

„Apropos, Popa a semnat cu CFR Cluj”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

FC Voluntari i-a găsit înlocuitor lui Popa

FANATIK a aflat în exclusivitate detalii suplimentare legate de trecerea lui Mihai Popa la CFR Cluj. Din informațiile noastre, ilfovenii i-au găsit deja înlocuitor internaționalului de tineret. Sub comanda lui Liviu Ciobotariu va ajunge Octavian Vâlceanu (25 de ani), care a semnat din postura de jucător liber de contract după despărțirea de Gaz Metan Mediaș.

De banii de pe urma transferului lui Mihai Popa în Gruia nu va profita însă FC Voluntari, ci Ioan Niculae, patronul Astrei Giurgiu, echipă care deține drepturile federative ale tânărului goalkeeper.

ADVERTISEMENT

Crescut de Academica Hagi, Mihai Popa a mai evoluat, înainte de FC Voluntari, la Rapid și Astra. Goalkeeperul în vârstă de 21 de ani e titularul din poarta naționalei de tineret, cu cinci selecții sub tricolor.

În acest sezon de Casa Pariurilor Liga 1, Popa a apărat de 34 de ori buturile ilfovenilor, pe care le-a păstrat intacte în 12 partide. În Gruia, Mihai Popa va avea concurență acerbă în ceea ce privește titularizarea. Campioana în exercițiu îi mai are pentru acest post pe Cristi Bălgrădean, Otto Hindrich, Karlo Letica și Răzvan Sava.

ADVERTISEMENT
  • 800 de mii de euro este cota de piață a lui Mihai Popa, conform transfermarkt.com.

  • (P) Cota BETANO pentru Câștigător Liga 1: 1,07 este cota pentru „CFR Cluj campioană”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT