Fanatik Show

Meme Stoica mai pregăteşte două transferuri. Din Liga 1!

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a anunţat că Steaua pregăteşte încă două transferuri pentru a-şi completa lotul pentru noul sezon. "Vom intra pe piaţa de transferuri pentru a mai...
23.07.2013 | 00:33
Meme Stoica mai pregateste doua transferuri Din Liga 1

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a anunţat că Steaua pregăteşte încă două transferuri pentru a-şi completa lotul pentru noul sezon. “Vom intra pe piaţa de transferuri pentru a mai aduce doi jucători. Este vorba despre fotbalişti din Liga I, iar în următoarea perioadă vom înainta propuneri de transfer cluburilor de care aparţin. Înainte de asta vrem să ne asigurăm calificarea în grupele unei cupe europene”, a declarat Mihai Stoica la Fanatik Show.

De asemenea, “Meme” a explicat că este convins că accidentarea lui Vlad Chiricheş ar putea avea legătura cu nesiguranţa legată de viitorul fotbalistului. “Este foarte greu pentru orice fotbalist să citească mereu despre zvonuri legate de transferuri, oricît de echilibrat ar fi din punct de vedere psihic. Sunt convins că accidentarea lui nu este străină de această situaţie. El nu este la Roma, este acasă. Vlad, Tănase şi Tatu se antrenează la Bucureşti după un program separat”, a mai explicat Mihai Stoica.

Presa din Italia a dat ca sigur transferul lui Vlad Chiricheş la AS Roma, dar impresarul fotbalistului, Victor Becali, a anunţat că Steaua nu a primit momentan nicio ofertă aproape de pretenţiile pe care le are, de opt milioane de euro.

Mihai Stoica a ţinut să-şi exprime regretul pentru incidentele de la antrenamentul de luni al Stelei, la care cîţiva jurnalişti au acuzat că au fost agresaţi fizic şi verbal: “Îmi cer scuze, ştiu că trebuia să-mi păstrez cumpătul. Nu este adevărat că am agresat pe cineva fizic, dar recunosc că am avut un limbaj colorat, ca pe stadion. Am fost provocat, noi am anunţat că antrenamentul este închis, dar acei jurnalişti au pătruns fără acordul nostru şi nu voiau să iasă de pe gazon”, a mai explicat Mihai Stoica.

Preşedintele Stelei a vorbit şi despre partida pe care Steaua o va disputa astăzi la Skopje, cu Vardar, în returul turului II preliminar al Ligii Campionilor. “Toată lumea vorbeşte despre Dinamo Tibilisi, iar nouă nu ne convine deloc asta. Mai avem de jucat un meci, trebuie să ne obţinem calificarea la Skopje. Macedonenii sunt ambiţioşi, se vor agăţa de orice şansă. Trebuie să fim foarte atenţi”, a mai spus Stoica.