Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mihai Stoica anunță cel mai tare play-off din istoria SuperLigii: „Va fi nebunie totală!”. Video Exclusiv

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, e convins că lupta la titlu va fi una pe muchie de cuțit. Candidatele la play-off, analizate la FANATIK SUPERLIGA.
07.02.2023 | 20:45
Mihai Stoica anunta cel mai tare playoff din istoria SuperLigii Va fi nebunie totala Video Exclusiv
FCSB e la 7 puncte distanță de liderul SuperLigii, Farul Constanța. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI a analizat intens lupta pentru play-off și titlu, iar în platoul emisiunii au apărut câteva nume surpriză.

Va fi cel mai disputat play-off din istoria SuperLiga? Analiza invitaților FANATIK SUPERLIGA

Mihai Stoica e de părere că FCSB va avea mult de tras pentru a câștiga titlul în acest sezon: „E o veste foarte bună că Farul va avea licență pt Europa. Ăsta va fi cel mai tare playoff ever. Iar noi avem o revanșă de luat. Chiar două”, a scris managerul general al FCSB pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Odată cu vestea că Farul ar putea evolua în cupele europene în sezonul viitor, Dănuț Lupu e de părere că „marinarii” vor avea cu totul altă motivație: „E altă presiune acum! Jucătorii știau: Bă, nu jucăm în cupele europene!”.

VIDEO MAI JOS.

Florin Gardoș consideră că Farul va fi o nucă și mai tare pentru echipele din față: „Financiar vorbind, ca perspectivă, pentru club e foarte important! Ăsta e marele câștig până la urmă. Echipele de primele două locuri vor pierde multe puncte cu echipele de pe locurile 4-5. 

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici anunță surprize la FANATIK SUPERLIGA din play-off și are două favorite surpriză: „Vor fi niște super-meciuri! Cel mai disputat campionat de după Revoluție! Craiova lui Mititelu cred că poate prinde ultimul loc de play-off. Cred că Rapid poate fi marea surpriză a acestui play-off și să câștige campionatul! Ascultați-mă ce spun. Eu pariez pe Rapid!”. 

Florin Gardoș crede că Sepsi va prinde ultimul loc de play-off. Pe cine vede favorită la titlu”

Florin Gardoș nu crede că FC U Craiova 1948 se poate califica în play-off, mai ales prin prizma conflictului cu suporterii și a atmosferei tensionate: „Eu sincer nu o văd în play-off pe Craiova lui Mititelu. Văzând că au jucat ultimul meci fără spectatori, e oarecum deprimant. De aceea o văd pe Sepsi”.

ADVERTISEMENT

Fostul fundaș central e de părere că va fi cea mai încinsă luptă la titlu din ultimii cinci ani: „Clar va fi cel mai echilibrat campionat. Cel puțin de când m-am întors eu în România în 2018. Automat și play-off-ul va fi”.

Cu toate acestea, Gardoș crede că CFR Cluj va reuși să câștige al șaselea titlu consecutiv și să egaleze recordul Stelei din anii ’90: „Cred că CFR va câștiga titlul, chiar dacă a arătat foarte rău cu FCSB și pare că nu e acel CFR de anul trecut sau din timpul campionatului. I-am văzut în meciurile din Europa și când au nevoie de un rezultat, că e o echipă care reușește să îl obțină. Eu n-o văd pe Rapid în primele trei”.

ADVERTISEMENT

Robert Niță crede că Sepsi Sfântu Gheorghe poate fi surpriza play-off-ului: „Poate încurca pe oricine”

Robert Niță e convins că Sepsi Sfântu Gheorghe va prinde ultimul loc de play-off, iar covăsnenii vor produce multe surprize: „Anul trecut, a șasea echipă nu a creat probleme nimănui! De-a lungul timpului, ai avut Clinceniul, care a luat banii și a retrogradat.

Sepsi care nu a pus probleme, Argeșul care nu a pus probleme… Acum Sepsi, care cred că va fi a șasea echipa care va intra, poate încurca pe oricine din primele cinci”, a mai spus fostul atacant.

Nu uitați: puteți urmări Fanatik SuperLiga în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK.RO la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok.

ADVERTISEMENT