Fotbal intern

Mihai Stoica anunță răsturnarea de situație de la FCSB: „Se pare că Gnohere rămâne! Interesul pentru Adrian Petre nu mai este atât de mare”

16.01.2020 | 22:52
Mihai Stoica anunta rasturnarea de situatie de la FCSB Se pare ca Gnohere ramane Interesul pentru Adrian Petre nu mai este atat de mare
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a vorbit despre transferurile pe care FCSB vrea să le facă și a anunțat că Harlem Gnohere va rămâne, în timp ce interesul pentru Adrian Petre nu mai este atât de mare.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 3,15 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici mai multe cote!

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica anunță că Gnohere rămâne la FCSB

Mihai Stoica a anunțat că Harlem Gnohere va rămâne la FCSB: Nu știu dacă va veni Adrian Petre, el este un jucător care nu joacă titular la Esbjerg. Noi i-am făcut o ofertă oficială, dar interesul nostru nu mai este atât de mare pentru că rămâne bizonul. Se pare că Gnohere nu mai pleacă.

Este imposbil să facem un transfer atunci când comisioanele sunt mai mari decât suma de transfer.

„Este o mare dezamăgire pentru mine”

Mihai Stoica a mai vorbit despre transferul lui Alexandru Chipciu la CFR Cluj, mutare care l-a dezamăgit: Este o mare dezamăgire pentru mine, am devenit adversar cu un copil de-al meu. Nu sunt supărat pe el, sunt supărat pe situație. Eu i-am spus să nu țină absolut deloc cont de relația mea cu el.

ADVERTISEMENT

L-am întrebat dacă e supărat că Gigi nu i-a făcut nicio ofertă, dar el a spus că oricum nu ar fi venit. Eu cred că este de departe cel mai valoros jucător pe care îl are CFR Cluj în lot.

„Jucătorii lui Basel nu au fost fair-play!”

Mihai Stoica a mai vorbit și despre meciul amical pe care FCSB l-a pierdut cu FC Basel (0-1) și este supărat pe atitudinea pe care au avut-o elvețienii: „Bogdan Vintilă este foarte bine pregătit tactic, iar noi suntem capabili să facem multe surprize. Nu știu de ce toată lumea este convinsă că ce am jucat cu Basel va fi exact ce vom juca în campionat.

ADVERTISEMENT

Nu știu de ce la meciul cu Basel nimeni nu a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat în meci și cum elvețienii au fost lipsiți de fair-play. Pe ei îi interesa mai mult meciul cu noi, pentru că ei vor reveni mai repede în campionat”.

  • 54 de ani a împlinit Mihai Stoica pe 12 aprilie