Sport

Mihai Stoica aprinde spiritele înainte de FCSB – CS Mioveni: „Suntem Steaua!”

Mihai Stoica are un mesaj plin de încredere înainte de FCSB - CS Mioveni.
15.10.2021 | 21:32
Mihai Stoica aprinde spiritele inainte de FCSB  CS Mioveni Suntem Steaua
ADVERTISEMENT

Managerul general al FCSB-ului consideră că jucătorii se vor mobiliza și mai bine pentru meciul cu Mioveni, mai ales acum când echipa traversează un moment dificil, FANATIK anunțând în exclusivitate indisponibilitățile „roș-albaștrilor”, precum și ultimul jucător al vicecampioanei României care va rata duelul de sâmbătă, 16 octombrie.

Oficialul FCSB-ului i-a înțepat și pe cei de la Clubul Sportiv al Armatei Steaua și nu în ultimul rând, Mihai Stoica i-a mulțumit și lui Cosmin Olăroiu, care l-a lăsat pe Eugen Nae să stea pe banca tehnică a FCSB-ului la partida cu CS Mioveni.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica aprinde spiritele înainte de FCSB – CS Mioveni

Mihai Stoica a scris un mesaj plin de încredere pe contul său de Facebook, în care spune că indiferent de problemele de lot de la FCSB, jucătorii sunt motivați să câștige. Totodată, managerul general al „roș-albaștrilor” a avut și un mesaj care poate aprinde spiritele în duelul cu Clubul Sportiv al Armatei Steaua:

Chiar dacă avem doar 15 jucători apți cu noi (dintre care 4 U21), chiar dacă lipsesc Edi Iordanescu și 4 membri ai staff-ului tehnic precum și alți colegi de care aveam nevoie, chiar dacă am fost din nou alungați din municipiul București (cu 3 stadioane ridicate din bani publici care ne puteau găzdui contracost)…

ADVERTISEMENT

…suntem încrezători…”.

„Băieții se mobilizează exemplar. Suntem Steaua!”

Mihai Stoica a continuat și a mai scris că jucătorii se mobilizează exemplar în momentele dificile și se bazează enorm și pe sprijinul ultrașilor de la Peluza Nord:

„Pentru că – la fel ca anul trecut în derby – băieții se mobilizează exemplar în astfel de situații, pentru că Buzăul este orașul din provincie cu cel mai mare procent de steliști, pentru că Peluza Nord Steaua Oficial va fi din nou lângă noi mâine și pentru că suntem STEAUA (după unii, puțini, doar FCSB)!”.

ADVERTISEMENT

„P.S. Mulțumim din suflet lui Oli pentru ajutorul necondiționat oferit și lui Eugen Nae care mâine își va suplini prietenul (și fostul coleg)”, a mai scris MM Stoica pe pagina sa de Facebook.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CS Mioveni: 1,65 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT