Sport

Mihai Stoica, atac de nicăieri la Messi: „Rămâi cu satisfacția că ai bătut oul!”

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, l-a atacat pe Lionel Messi după gestul controversat al lui Emiliano Martinez la Cupa Mondială.
22.12.2022 | 20:29
Mihai Stoica atac de nicaieri la Messi Ramai cu satisfactia ca ai batut oul
Mihai Stoica l-a atacat pe Lionel Messi pentru că nu a luat atitudine după gesturile lui „Dibu” Martinez. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Lionel Messi a impresionat la Cupa Mondială din Qatar, fiind desemnat cel mai bun jucător. Totuși, „decarul” Argentinei a intrat în dizgrația lui Mihai Stoica pentru că fotbalistul nu a luat atitudine după gesturile controversate ale lui Emiliano Martinez. Managerul general al celor de la FCSB l-a atacat dur pe Lionel Messi pe pagina personală de Facebook.

Mihai Stoica, atac de nicăieri la adresa lui Lionel Messi

Nimic nu anunța derapajul lui Mihai Stoica la adresa lui Lionel Messi. Oficialul celor de la FCSB l-a atacat pe Messi, pentru că nu a luat atitudine după gestul controversat făcut de Emiliano Martinez la revendicarea premiului „Mănușa de Aur”.

ADVERTISEMENT

Totodată, Emiliano Martinez l-a umilit pe Kylian Mbappe atât în vestiar, cât și în timpul momentelor de sărbătoare de pe străzile din Argentina, iar Mihai Stoica nu a rămas indiferent. Oficialul vicecampioanei consideră că Lionel Messi trebuia să intervină și l-a ironizat pe atacantul lui PSG.

„Dacă ai fi lider, n-ai permite portarului-clown penibil să-și bată joc de viitorul nr 1 mondial, întâmplător și coechipierul tău de la PSG”, a scris Mihai Stoica, pe pagina personală de Facebook.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, dur cu Lionel Messi din cauza lui Emiliano Martinez: „Rămâi cu satisfacția că ai bătut oul”

Mihai Stoica a făcut aluzie la recordul doborât pe Instagram de Lionel Messi. Prima fotografie postată de căpitanul Argentinei după câștigarea Cupei Mondiale a devenit cea mai apreciată de pe Instagram și a depășit celebra fotografie cu un ou care deținea recordul.

„Doar că poți să fii cel mai mare fotbalist din lume și fără să ai leadershipu’ cu tine în autobuz. Rămâi cu toate trofeele posibile și cu satisfacția că ai bătut oul, nu și cu respectul tuturor”, a mai scris Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

Totuși, nimic nu anunța reacția acidă a managerului celor de la FCSB, recunoscut pentru postările pe care le face pe rețelele de socializare.

Emiliano Martinez l-a ironizat pe Kylian Mbappe în fața fanilor Argentinei

Emiliano Martinez a fost desemnat cel mai bun portar de la Cupa Mondială și a impresionat în lumea fotbalului prin paradele sale, însă performanțele goalkepeer-ului argentinian au fost umbrite de gesturile controversate pe care le-a făcut după ce Argentina a devenit campioană mondială.

ADVERTISEMENT

Cel mai recent gest controversat l-a avut țintă pe Kylian Mbappe, pe care Emiliano Martinez l-a ironizat și în vestiar, la finalul meciului cu Franța. În fața fanilor argentinieni „Dibu” a fost surprins la bustul gol, cu medalia la gât, ținând în mână o păpușă pe fața căreia se afla o fotografie cu chipul lui Kylian Mbappe.

Golgheterul Cupei Mondiale din Qatar, Kylian Mbappe, a marcat de 4 ori în poarta lui Emiliano Martinez, trei dintre reușite fiind fructificate de la punctul cu var.

ADVERTISEMENT