Mihai Stoica, atac frontal la arbitrul Radu Petrescu! „Un penalty specialitatea casei”

Alexandru Năstase   
in FCSB
12/03/2019, 12:03
Mihai Stoica, atac frontal la arbitrul Radu Petrescu! „Un penalty specialitatea casei” GALERIE FOTO
Mihai Stoica crede că Radu Petrescu a influențat rezultatul partidei FCSB - Viitorul

Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB-ului, a lansat un atac frontal la adresa arbitrului Radu Petrescu! Centralul a condus partida de pe Național Arena pierdută de roș albaștrii cu Viitorul, scor 1-2. Golul victoriei oaspeților a fost înscris dintr-o lovitură de la 11 metri. Lyes Houri a obținut penalty-ul la o fază în care au fost implicați și Romario Benzar, dar și Junior Morais. Fundașul dreapta al FCSB-ului a precizat că el nu l-a faultat pe francez.

Mihai Stoica, atac frontal la arbitrul Radu Petrescu!

Benzar a mai spus că dacă a existat un contact între adversar și Morais, atunci acesta s-a petrecut în mod evident, în afara careului de 16 metri, drept pentru care nu se mai impunea sancțiunea dată. Același lucru l-a transmis și Mihai Stoica. Oficialul roș-albaștrilor merge pe ideea că elevii lui Teja ar fi câștigat partida dacă nu exista penalty-ul acordat de Radu Petrescu. Cu toate acestea, Mihai Stoica a recunoscut că FCSB n-a reușit cel mai bun joc al sezonului.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

”Cu toate că am avut absenți importanți, cu toate că n-am jucat cum ne-am fi dorit, cu toate că am ratat incredibil, sunt convins că am fi câștigat dacă n-ar fi inventat domnul Petrescu un alt penalty specialitatea casei”, a fost mesajul postat Mihai Stoica pe o rețea de socilizare.

Mihai Stoica, atac frontal la arbitrul Radu Petrescu! Stoica
Mihai Stoic ași Mihai Teja pe banca tehnică a FCSB-ului

Porumboiu îl contrazice pe Mihai Stoica

Mai mult de atât, Mihai Stoica spune că nu așteaptă scuze din partea arbitrului. ”Poți interpreta o fază și dacă n-ai oficiat în Champions League. Poți nega evidența și dacă ai făcut-o!”, a mai scris Stoica. Nu toată lumea a fost însă de acord cu directorul sportiv al roș albaștrilor. Fostul finanțator al Vasluiului, Adrian Porumboiu crede că Radu Petrescu a gestionat perfect întreaga fază și a indicat punctul cu var fiind acoperit de regulament
„Nu luăm în discuție acea împingere pe care a făcut-o Morais. Cel de la Viitorul a fost un pic busculat de Morais, dar nu era de lovitură liberă sau penalty. Se ia în discuție acea alunecare a lui Benzar. Ce caută Benzar cu picioarele pe tibia lui? Mingea era în joc, nu contează poziția lui Houri”, a spus Adrian Porumboiu la GSP Live.
* 3 este locul pe care îl ocupă FCSB în clasamentul Ligii 1 Betano

  Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Închide ×