Sport

Ce a făcut Mihai Stoica imediat după fluierul final în Farul – FCSB 3-2. Update exclusiv

Mihai Stoica i-a atacat pe ultrașii celor de la Farul Constanța cu câteva minute înainte de startul derby-ului de titlu cu FCSB.
21.05.2023 | 23:41
Ce a facut Mihai Stoica imediat dupa fluierul final in Farul  FCSB 32 Update exclusiv
Mihai Stoica, atac violent la fanii Farului înaintea derby-ului de titlu cu FCSB: „Așa-s ultrașii de la țară” / „Poate se știe ceva și eu nu știu”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
21-05-2023
20:44

Ce a făcut Mihai Stoica după ce FCSB a pierdut titlul în fața Farului

FANATIK a aflat în exclusivitate ce a făcut Mihai Stoica după fluierul final al lui Radu Petrescu.

În momentul în care „centralul” bucureștean a pus capăt derby-ului Farul FCSB 3-2, iar titlul a rămas la Constanța, oficialul roș-albaștrilor a luat-o pe fiica sa Teodora și au plecat imediat spre capitală.

Din informațiile obținute de site-ul nostru, Mihai Stoica nu a mai stat la festivitate, la fel ca restul oamenilor de la FCSB și a demarat în trombă către București.

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, i-a ironizat pe cei de la Farul Constanța înaintea derby-ului de titlu de la Ovidiu.

Mihai Stoica, deranjat că „marinarii” au sărbătorit încă dinaintea meciului Farul – FCSB

Mihai Stoica a fost extrem de deranjat de faptul că cei de la Constanța s-au văzut deja campioni înaintea derby-ului Farul – FCSB. Mai mult, ultrașii echipei lui Gică Hagi au încercat să îi șicaneze pe roș-albaștri și au dat cu artificii, noaptea, la Hotelul Oxford din Mamaia.

ADVERTISEMENT

„Ca să se dea trofeul azi, trebuie să pierdem. Nu cred că se va întâmpla asta. Cred că va fi acordat pe 28 mai. Am văzut artificii pregătite și la Galați, la meciul cu Dinamo, și la ASA Târgu Mureș cu Galați în trecut. S-au mai văzut cazuri. Poate se știe ceva și eu nu știu. Dar nu cred. 

Era un semn de întrebare cu Băluță, ne așteptam să joace Doukoure, dar joacă Mateus. E clar că abordează jocul în cea mai ofensivă variantă posibilă.

ADVERTISEMENT

Ne interesează prea puțin cum abordează. Dacă vom intra fără trac, atunci avem șanse foarte mari”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Cu puțin timp înainte de startul derby-ului de titlu de la Ovidiu, Mihai Stoica le-a dat replica și ultrașilor dobrogeni.

ADVERTISEMENT

„Ne-am culcat, ne-am trezit. am dormit. Ne-am culcat din nou, ne-am trezit din nou. Așa-s ultrașii de la țară, ce să le faci…”, a adăugat oficialul roș-albaștrilor.

Laude pentru delegarea CCA

Mihai Stoica a comentat și delegarea brigăzii de arbitri pentru partida dintre Farul Constanța și FCSB, care îl are la centru pe bucureșteanul Radu Petrescu. Oficialul lui FCSB se bucură de prezența lui Ovidiu Hațegan în camera VAR.

ADVERTISEMENT

„La un moment dat părea că ne-au scos din luptă cu ajutorul unei brigăzi de arbitri. Azi cred și sper că va fi un arbitraj corect, în special datorită prezenței lui Ovidiu Hațegan la VAR”, a mai spus MM Stoica.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,70 este cota pentru „X solist” la meciul Farul – FCSB

ADVERTISEMENT