Sport

Mihai Stoica, cea mai arzătoare dorință de Paște: „Ultima etapă cu miză!”

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, își dorește din tot sufletul ca jucătorii lui Toni Petrea să aibă șansa să joace meciul decisiv pentru titlul în Casa Pariurilor Liga 1 în ultima etapă împotriva lui CFR Cluj.
23.04.2022 | 19:09
Mihai Stoica cea mai arzatoare dorinta de Paste Ultima etapa cu miza
FCSB mai are 5 meciuri la dispoziție să o depășească pe CFR Cluj în clasament. Sursă foto: GSP
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a declarat că își dorește ca FCSB să dispute meciul decisiv pentru titlu cu CFR Cluj pe stadionul de la Buzău sau în Ghencea.

Mihai Stoica face apel la divinitate pentru ca FCSB să câștige titlul în Casa Pariurilor Liga 1

Managerul general al FCSB nu i-a uitat pe fanii echipei în Sâmbătă Mare și le-a transmis un mesaj special de sărbători:

ADVERTISEMENT

„Învierea Domnului Iisus să vă aducă sănătate, liniște și pace sufletească! P.S. Și ultima etapă cu miză… P.P.S. Îi îmbrățișez cu drag pe cei care s-au gândit la mine pe 12 aprilie”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

FCSB a relansat campionatul după ce a reușit să câștige cu 1-0 pe terenul lui CFR Cluj și mai are cinci meciuri la dispoziție pentru a anula avansul de două puncte al echipei lui Dan Petrescu și un meci direct în ultima etapă.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica se teme de meciul cu Universitatea Craiova: „E foarte greu să-l câștigăm”

Mihai Stoica îi pune în alertă pe jucătorii FCSB și e sigur că FC Voluntari o poate încurca pe CFR Cluj: „Voluntari e o echipă care poate să încurce pe oricine. Să vedem…”.

O eventuală victorie a ilfovenilor în fața campioanei i-ar mobiliza și mai mult pe jucătorii lui Toni Petrea: „Mi-aş dori ca Voluntariul să facă un meci bun ca să mergem cu mai mare însufleţire luni la Ovidiu (n.r. pentru meciul cu Farul), dar se poate întâmpla orice”.

ADVERTISEMENT

Oficialul FCSB e conștient că echipa sa are nevoie de patru victorii pe linie dacă vrea să joace cu titlul pe masă în ultima etapă cu CFR Cluj.

„Cred că dacă nu câştigăm cele patru meciuri, şi meciul de la Craiova e foarte greu să-l câştigăm, s-a terminat titlul pentru noi. Aşa cred. Adică nu cred că vom juca cu titlul pe masă în ultima etapă.

ADVERTISEMENT

Dacă reuşim să ne menţinem la aceaaşi distanţă după etapa asta, șansele noastre cresc, şansele de a juca cu titlul pe masă în ultima etapă”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.


  • (P) Cota BETANO pentru Farul – FCSB: 3,20 este cota pentru „Octavian Popescu marchează oricând”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT