Fotbal intern

Mihai Stoica, chemat să dea explicații în fața Comisiei de Disciplină. “Am atentat la onoarea și integritatea arbitrilor!”

11.04.2019 | 09:37
Mihai Stoica chemat sa dea explicatii in fata Comisiei de Disciplina Am atentat la onoarea si integritatea arbitrilor

Mihai Stoica, directorul sportiv al vicecampioanei României,  a fost chemat să dea explicații în fața Comisiei de Disciplină din cadrul FRF, toate acestea după meciul câștigat de FCSB în fața celor de la Universitatea Craiova, scor 3-2, în etapa a 3-a din play-off-ul Ligii 1 Betano.

Mihai Stoica, chemat să dea explicații în fața Comisiei de Disciplină din cadrul FRF

Oficialul grupării patronate de Gigi Becali susține că CCA (Comisia Centrală de Arbitri) a sesizat Comisia de Disciplină din cadrul FRF în legătură cu protestele acestuia din timpul meciului cu Universitatea Craiova. Mihai Stoica susține că doar a încercat să ceară explicații observatorului partidei pentru deciziile luate de centralul Ovidiu Hațegan.

“Când trăiești o experiență cum am trăit noi cu Craiova, când, fără nico explicație, ni s-a scos mingea din poartă, e foarte complicat. Am fost chemat la Comisia de Disciplină de CCA pentru că, prin declarațiile mele, am atentat la onoarea și integritatea arbitrilor. Observatorul a scris că am protestat pe toată durata meciului. Dar nu am protestat, doar am întrebat ce a fost”, a declarat Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB-ului, pentru Digi Sport TV.

Bucuria lui Mihai Stoica după victoria obținută de FCSB în fața celor de la Universitatea Craiova

Ce a declarat Mihai Stoica după FCSB – Craiova 3-2

“4-2 pentru noi, așa trebuia să fie. Dacă îi avem pe Hațegan și Colțescu nu mai avem nevoie de VAR, nu? Ce să vedeți, a fost gol valabil! Nu poți să conduci normal când e egal pe tabelă, iar când conduce FCSB nu mai arbitrezi cum trebuie. Fault la Planic, nesancționat, păi, ce facem? E inadmisibil așa ceva, până nu va fi VAR în România noi nu avem nicio șansă, pierdem titlul, se duce iar“, a spus Meme Stoica.

FCSB s-a impus în fața Universității Craiova în etapa a 3-a din play-off-ul Ligii 1 Betano, scor 3-2. Pentru gruparea roș-albasră au înscris Harlem Gnohere, Dennis Man și Ioan Hora, iar pentru olteni și-au trecut numele pe tabela de marcaj Alexandru Cicâldău și Cristi Bărbuț.