Sport

Mihai Stoica, acuze grave după Chindia – CFR Cluj 0-1: “E viciere de rezultat. Radu Petrescu trebuia exclus din arbitraj”

Mihai Stoica a turbat de furie la adresa arbitrajului de la partida dintre Chindia Târgoviște - CFR Cluj și consideră că dâmbovițenii trebuiau să primească un penalty și să joace în superioritate numerică.
05.12.2021 | 00:32
Mihai Stoica acuze grave dupa Chindia  CFR Cluj 01 E viciere de rezultat Radu Petrescu trebuia exclus din arbitraj
ADVERTISEMENT

Managerul general al FCSB i-a acuzat pe cei de la CFR Cluj că sunt avantajați flagrant de arbitraj, iar meciul cu Chindia Târgoviște este cu exemplu viu.

Invitatul permanent al Telekom Sport consideră că la această partidă a fost viciere de rezultat și acuză din nou lipsa sistemului VAR.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica tună și fulgeră la adresa lui CFR Cluj: „E clar că ai interes când inventezi. Suntem bătaia de joc a tuturor”

Mihai Stoica a fost extrem de nemulțumit de maniera de arbitraj a lui Radu Petrescu, care din punctul său de vedere i-a avantajat flagrant pe cei de la CFR Cluj.

„Nu am văzut în viața mea henț mai clar. Îi mai lipsea să o bage în geantă. Probabil că nu a dat penalty pentru CFR Cluj pe final pentru că știa că a fost henț. Plus că trebuia eliminat și Boateng.

ADVERTISEMENT

Este viciere de rezultat. Din nou! Să nu vă mai mirați de ce are CFR Cluj un avans atât de mare. Să vă mirați când va fi arbitrată corect”.

Mihai Stoica: „Același arbitru a făcut-o campioană pe CFR”

Mihai Stoica și-a adus aminte de penalty-ul dictat de Radu Petrescu în meciul dintre Voința Sibiu și CFR Cluj care i-a adus titlul de campioană clujenilor:

ADVERTISEMENT

„Același arbitru care a inventat fault la Sibiu – CFR și a făcut-o campioană pe CFR și a retrogradat Voința. Când Beto a dat cu piciorul în pământ. A inventat atunci! Acum i-a intrat ceva în ochi și nu a văzut că a luat-o Costache cu mâna.

În opinia sa, Mihai Stoica e convins că aceste greșeli nu sunt deloc întâmplătoare iar Radu Petrescu este rău intenționat.

ADVERTISEMENT

„Trebuia exclus definitiv de atunci Petrescu. E clar că ai interes când inventezi. Suntem bătaia de joc a tuturor. Dacă aveam VAR se rezolvau multe”, a declarat Mihai Stoica în direct la Telekom Sport.

CFR Cluj este pe primul loc în Casa Pariurilor Liga 1, la nu mai puțin de 11 puncte de FCSB, care are un meci mai puțin disputat și va juca cu UTA.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – UTA Arad: 4,70 este cota pentru „Șansă dublă: X / 2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT