Sport

Mihai Stoica intervine în scandalul momentului la FCSB, între Gigi Becali și Claudiu Keșeru: „Nu poți tu să inventezi un conflict”

Încet, dar sigur, Claudiu Keșeru devine persoana non grata la FCSB. În conflict cu patronul Gigi Becali, atacantul în vârstă de 35 de ani a intrat și în gura lui Mihai Stoica.
20.02.2022 | 23:32
Mihai Stoica intervine in scandalul momentului la FCSB intre Gigi Becali si Claudiu Keseru Nu poti tu sa inventezi un conflict
Claudiu Andrei Keseru saluta galeria dupa meciul de fotbal dintre FCSB si FC U Craiova, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, duminica 6 februarie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a fost extrem de supărat după ce CFR Cluj a învins-o pe Rapid și s-a distanțat la opt puncte în fruntea clasamentului.

De vină este și FCSB, care a călcat strâmb în etapa a 27-a din Casa Pariurilor Liga 1. Roș-albaștrii au remizat la unu pe terenul lui CS Mioveni.

ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei a comentat și situația ingrată în care se află Claudiu Keșeru. Oficialul se situează de partea lui Gigi Becali, care a decis să îl scoată pe atacant din lot pentru meciul cu argeșenii.

Claudiu Keșeru l-a supărat și pe Mihai Stoica: „Ar fi o harababură totală dacă fiecare se plânge când nu joacă”

„Noi nu am sesizat nicio problema la Keseru, e profesionist. Problema și-a creat-o după ce a spus că va vorbi el mai mult la finalul sezonului. A fost o mare greșeală.

ADVERTISEMENT

A avut loc o discuție între Gigi și Keșeru. A fost mai mult un monolog. Te-am adus îți dau cel mai mare salariu, după Tănase. Ce poți tu să spui? Intră, joacă, ajută-ne. Nu poți tu să inventezi un conflict.

Un jucător profesionist nu are voie să se considere nedreptățit. Ia salariu, face ce i se cere.

Ce ar trebui să spună Valentin Gheorghe care e rezervă meci de meci și intră și dă goluri decisive? Ar fi o harababură totală dacă fiecare se plânge când nu joacă.

ADVERTISEMENT

Voi credeți că democrația merge. Nu merge democrația”, a declarat Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Atacantul are colegii de partea sa. Florin Tănase i-a luat apărarea după CS Mioveni – FCSB 1-1

Cu cinci goluri marcate în campionat, Claudiu Keșeru va pleca de la FCSB la finalul sezonului, atunci când îi expiră contractul. Veteranul roș-albaștrilor și-a pus întreaga conducere în cap, dar are și oameni de partea sa.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu s-a certat în direct la TV cu Gigi Becali pentru cauza sa, iar căpitanul Florin Tănase i-a luat apărarea chiar la finalul remizei dintre Mioveni și FCSB.

„Cu siguranță aveam nevoie de Keșeru. Meciul trecut ne-a ajutat și părerea mea e că merita să fie în lot”, a declarat Florin Tănase, după CS Mioveni – FCSB 1-1.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Farul: 3,45 este cota pentru „X solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT