Sport

Mihai Stoica confirmă dezvăluirile FANATIK privind schimbările de la FCSB: „Are rost să mai discutam?”

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a dat de înțeles că Gigi Becali a făcut schimbările în meciul cu Farul, confirmând dezvăluirile FANATIK.
31.01.2023 | 10:25
Mihai Stoica confirma dezvaluirile FANATIK privind schimbarile de la FCSB Are rost sa mai discutam
Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a confirmat dezvăluirile FANATIK privind schimbările de la FCSB. Foto: SPORT Pictures
ADVERTISEMENT

După un final nebun de partidă, FCSB a pierdut întâlnirea cu Farul, 2-3. În minutul 90+4, gazdele conduceau cu scorul de 2-1, pentru ca, după numai două minute, cele trei puncte să ajungă în contul echipei lui Gică Hagi.

Mihai Stoica a confirmat dezvăluirile FANATIK în legătură cu schimbările de la FCSB

Cinci modificări a făcut FCSB în derbyul cu Farul, de duminică. După pauză, Pantea și Florinel Coman au fost introduși în locul lui Sorescu și Edjouma. Deși cei înlocuiți fuseseră între jucătorii cu prestații solide în prima parte a jocului.

ADVERTISEMENT

Apoi, în minutul 60, imediat după golul de 2-1, Cordea și Compagno le-au lăsat locul, în ofensiva vicecampioanei, lui Miculescu, respectiv Omrani.

Schimbare cu atât mai ciudată cu cât ieșeau din teren tocmai jucătorii care creaseră golul. Extrema dreaptă, care marcase și primul gol, fiind cel care a scos lovitura de pedeapsă, pe care a transformat-o italianul.

ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit motivele din spatele acestei decizii, care a avut în cele din urmă o importanță majoră în desfășurarea ulterioară a partidei.

Mai exact, că modificările fuseseră decise de Gigi Becali la 1-1. Iar după reușita prin care FCSB prelua avantajul, acesta nu a mai avut timp să sune pentru a le ”anula”.

ADVERTISEMENT

”Gigi nu mai apucă să sune pe bancă în euforia aia, că era 2-1, nu mai apucă să spună bă mai stați puțin cu schimbările că e 2-1. 

Și când se uită după gol Cordea cu Compagno ăia doi Omrani cu Miculescu erau deja încălziți la marginea terenului și n-au mai avut ce să facă, a trebuit să facă schimbare.

ADVERTISEMENT

Schimbările lui Gigi erau la 1-1, nu la 2-1”, a spus Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a confirmat, la Orange Sport, că patronul a luat deciziile. Chiar dacă nu l-a nominalizat pe Becali.

”Are rost să mai discutăm? Se știe ce se întâmplă la noi. Asta este realitatea. Câteodată iese bine, câteodată nu. Dar nu așa devreme se schimbă marcatorii”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.


  • 6,50 este cota BETANO pentru pronosticul „scor corect 0-0” la meciul CFR Cluj – FCSB

ADVERTISEMENT