Sport

Mihai Stoica continuă atacurile la adresa lui Kyros Vassaras. Oficialul FCSB s-a legat de o fază de la meciul Real Madrid – Manchester City: ”E un soi de pamflet”

Mihai Stoica își continuă ”războiul” cu Kyros Vassaras și l-a atacat pe președintele CCA folosindu-se de o fază de la partida Real Madrid - Manchester City.
10.05.2023 | 18:22
Mihai Stoica continua atacurile la adresa lui Kyros Vassaras Oficialul FCSB sa legat de o faza de la meciul Real Madrid  Manchester City E un soi de pamflet
Mihai Stoica își continuă ”războiul” cu Kyros Vassaras și l-a atacat pe președintele CCA folosindu-se de o fază de la partida Real Madrid - Manchester City. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Managerul general al FCSB este total nemulțumit de felul cum grecul conduce arbitrajul românesc, iar în urma conferinței de presă a acestuia în care i-a luat apărarea lui Horațiu Feșnic după derby-ul cu Rapid i-a cerut chiar demisia.

Kyros Vassaras, atacat de Mihai Stoica după semifinala de Champions League

Situația lui Kyros Vassaras în fotbalul românesc este tot mai ingrată, iar Mihai Stoica îl atacă din orice poziție. Ultima ieșire a oficialului vicecampioanei a venit după întâlnirea dintre Real Madrid și Manchester City, din prima manșă a semifinalelor Champions League.

ADVERTISEMENT

Managerul general s-a legat de golul marcat de englezi, după ce într-o fază premergătoare VAR-ul nu s-a sesizat în momentul în care mingea a ieșit în afara terenului, și a trimis din nouă săgeți către președintele CCA.

”Mi-ar plăcea să-l ascult pe Vassaras explicându-ne că a fost corectă decizia aseară în faza premergătoare golului lui City. Ceva de genul ‘câteodată e ok și să iasă mingea, nu trebuie VAR să intervină mereu, amatorilor’. Dear Mr Kyros, nu e de comisie asta. E un soi de pamflet (pamphlet in English)”, a scris Stoica, pe contul de Facebook.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a fost reclamat la Comisia de Disciplină după ce l-a ironizat într-o emisiune TV pe arbitrul Rareș Vidican. Oficialul vicecampioanei României este convins că în spatele reclamației primite stă de fapt Kyros Vassaras, despre care a spus că nu stăpânește bine limba română, motiv pentru care nu a înțeles ce a declarat despre arbitru.

Trebuia sau nu anulat golul lui Manchester City?

Manchester City a reușit să egaleze pe Bernabeu în minutul 67, după un gol de excepție al lui Kevin De Bruyne, care a înscris cu trasor cu exteriorul de la peste 20 de metri. Însă golul nu trebuia validat, după ce în aceeași fază Bernardo Silva a scăpat mingea în afara suprafeței de joc.

ADVERTISEMENT

BeIn Sports a recreat imaginile 3D și a arătat că balonul părăsise suprafața de joc cu întreaga circumferință. VAR-ul nu a putut însă stabili cu exactitate acest lucru, așa că decizia arbitrului a rămas în picioare.

Antrenorul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti, chiar a punctat acest lucru la conferința de presă de la finalul partidei: ”A fost afară, tehnologia a spus-o, nu o spun eu. Arbitrul nu a fost foarte atent”.

ADVERTISEMENT

Pavel Fernandez, arbitru și specialist al celor de la Marca pe probleme de arbitraj, a analizat faza premergătoare golului echipei lui Pep Guardiola: ”Golul lui City nu poate fi anulat, chiar dacă mingea a trecut peste linia de aut. VAR-ul nu poate revizui faza, pentru că faza de atac a englezilor începe mai târziu, după ce Camavinga pierde mingea. Faza precedentă nu poate fi revăzută”.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,26 este cota pentru „șansă dublă: 1x” la meciul FCSB – CFR Cluj

ADVERTISEMENT