Sport

Mihai Stoica continuă să stârnească controverse după ieșirea de la finalul meciului din Bănie: „Și când e supărat te aștepți să-ți dea una”

Mihai Stoica a fost efervescent precum o sticlă de șampanie la finalul meciului U Craiova - FCSB, scor 0-1. Reacția oficialului FCSB a fost comentată și de către Ciprian Marica.
10.05.2022 | 10:54
Mihai Stoica continua sa starneasca controverse dupa iesirea de la finalul meciului din Banie Si cand e suparat te astepti sati dea una
Emil Pieleanu alaturi de Mihai Stoica la meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si FCSB, contand pentru Play-off-ul Ligii 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, duminica 8 mai 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

FCSB și-a luat revanșa în etapa a opta din play-off-ul Casa Pariurilor Liga 1. Învinși la București cu 2-0 de către Universitatea Craiova, fotbaliștii lui Toni Petrea s-au impus în Bănie, scor 1-0. Mihai Stoica a fost atat de euforic pentru acest rezultat, încât, la final, aproape că a sărit gardul în sectorul în care se aflau fanii roș-albaștrilor.

Reacția lui Mihai Stoica, comentată de Ciprian Marica: „Trebuie să stai departe de el”

Ciprian Marica nu este deloc străin de acest gen de reacții pe care le are managerul general al roș-albaștrilor. Fostul atacant a mărturisit că oficialul trăiește la intensitate maximă fiecare partidă și că nu este de condamnat.

ADVERTISEMENT

„La euforia lui Mihai Stoica te aștepți, când pierde, să bată vreun suporter. Când se câștigă, se bucură cu ei. Așa e Mihai.

Face parte din adrenalina jocului. Așa e firea lui, se bucură excesiv. Și când e supărat te aștepți să-ți dea una. Trebuie să stai departe de el.

ADVERTISEMENT

Face deliciul publicului, trăiește intens fiecare moment”, a declarat Ciprian Marica, la Pro Arena.

Ce a scris oficialul roș-albaștrilor pe Facebook

Mihai Stoica a fost atât de fericit încât a rămas fără cuvinte după victoria pe care fotbaliștii lui Toni Petrea au obținut-o grație golului reușit de Ivan Mamut. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate ce le-a transmis atacantul croat colegilor în dimineața zilei cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

„Niciodată n-am crezut că voi rămâne fără cuvinte.

S-a întâmplat și asta”, a scris Mihai Stoica, pe pagina personală de Facebook, după Universitatea Craiova – FCSB 0-1.

FCSB mai are de jucat două meciuri în acest sezon de Casa Pariurilor Liga 1, cu FC Voluntari (sâmbătă, 14 mai) și cu CFR Cluj (duminică, 22 mai). În cazul în care va obține un rezultat mai bun sau similar cu cel al lui CFR Cluj contra Universității Craiova, echipa lui Toni Petrea va juca cu titlul pe masă derby-ul din ultima etapă.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 1,45 este cota pentru „nu marchează ambele echipe”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT