Sport

Mihai Stoica, critici pentru un jucător de la FCSB după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Nu a fost ce trebuia!”

Mihai Stoica (56 de ani), managerul general de la FCSB, l-a criticat pe Malcom Edjouma (25 de ani) după prestația din partida FCSB - Universitatea Craiova, 0-2.
05.04.2022 | 22:29
Mihai Stoica critici pentru un jucator de la FCSB dupa infrangerea cu Universitatea Craiova Nu a fost ce trebuia
Mihai Stoica (56 de ani), managerul general de la FCSB, l-a criticat pe Malcom Edjouma (25 de ani) după prestația din partida FCSB - Universitatea Craiova, 0-2
ADVERTISEMENT

FCSB a fost învinsă de Universitatea Craiova, scor 0-2, în etapa a treia din play-off-ul Ligii 1. Golurile partidei au fost marcate de Andrei Ivan și Ovidiu Bic.

Mihai Stoica, critici pentru Malcom Edjouma după FCSB – Universitatea Craiova 0-2

Oficialul de la FCSB susține că Edjouma a prestat un joc slab în meciul cu Universitatea Craiova. Acesta consideră că mijlocașul francez a riscat prea mult.

ADVERTISEMENT

Totodată, Meme atrage atenția la faptul că FCSB a avut multe ocazii în meciul de pe „Arena Națională”, ghinionul fiind cel care a făcut ca formația roș-albastră să nu înscrie.

„Edjouma nu a fost ce trebuia cu Craiova, pentru că a riscat mult prea mult. Făcea asta şi la Botoşani. Poate că acolo erau alţii să îl acopere…

ADVERTISEMENT

Nu aş putea spune că am jucat prost, au fost ocazii imense, dar, dacă, spre exemplu, jucam darts şi ţinta era pe pieptul lui Pigliacelli, îi băteam de îi rupeam”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Malcom Edjouma a intrat și în „gura” lui Gigi Becali

Inclusiv patronul Gigi Becali a vorbit în termeni duri despre Malcom Edjouma, după înfrângerea cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

„Edjouma, când a venit, am zis, mamă, să vezi câte milioane iau pe el, primul meci, al doilea meci, mamă, ce fotblist, mamă, extraordinar, de când caut!

A jucat două meciuri, acum, gata, eu sunt Maradona, primesc mingea, driblez, nu mai pasez eu, că sunt Maradona. Pasează, că stai pe bancă, mă, Edjouma, mă!

ADVERTISEMENT

Ia să vezi cum stă pe bancă acum! La primul meci, pac, pas din prima, mamă, ce fotbalist, să vezi, acum i s-a urcat la cap. Cum prinde mingea, are trei situaţii de pasă, dar el driblează. Păi degeaba driblezi pe unul, dacă o pierzi la al doilea”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

  • 2 este locul ocupat de FCSB în Casa Pariurilor Liga 1

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Voluntari: 1,60 este cota pentru ”sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT