Sport

Mihai Stoica iese la atac după ce Gigi Becali i-a reproşat ratarea transferului lui Deac la FCSB: “Dacă eram ascultat în vară nu ne făceam de râs cu Karagandy”

Mihai Stoica consideră că CFR Cluj nu merită să plece cu un punct de pe Național Arena și e de părere că Iulian Cristea și Octavian Popescu au fost cei mai buni jucători ai FCSB-ului.
24.01.2022 | 12:40
Mihai Stoica iese la atac dupa ce Gigi Becali ia reprosat ratarea transferului lui Deac la FCSB Daca eram ascultat in vara nu ne faceam de ras cu Karagandy
ADVERTISEMENT
24-01-2022
10:39

Mihai Stoica iese la atac şi îi răspunde lui Gigi Becali: "Dacă eram ascultat în vară nu ne făceam de râs cu Karagandy"

Mihai Stoica iese la atac şi îi răspunde lui Gigi Becali, după ce patronul i-a reproşat că l-a ratat pe Ciprian Deac în urmă cu câţiva ani, fiind sfătuit de MM: “Nu știu de unde a rămas Gigi Becali cu impresia asta, dar niciodată n-am spus că Deac e terminat.

Am spus că l-am întrebat pe Edy Stăncioiu cum e ca om și mi-a zis că poate da randament doar la CFR, unde e zona lui de confort. Înclin să cred că așa e, dacă mă gândesc la experiența nereușită din Germania, evoluția neconcludentă de la Rapid, cele 3 goluri marcate în 2 ani la Aktobe și Tobol sau prestațiile palide de la echipa națională.

Iar Gigi, dacă-l avea pe 5.000€ salariu și era sigur că e ce trebuie, n-avea niciun sens să mă întrebe pe mine. Putea să-l semneze așa cum a făcut-o cu vreo 10 jucători din lotul actual deși eu am fost contra venirii lor.

Poate dacă eram ascultat în vară nu ne făceam de râs cu Karagandy. Sau poate ne făceam. Nimeni nu va afla asta”, a spus Mihai Stoica. 

Gigi Becali a declarat după meciul cu CFR Cluj că regretă că nu l-a semnat pe Ciprian Deac atunci când a avut ocazia şi că îi reproşează lui Mihai Stoica ratarea transferului: “Eu am vrut să-l iau pe Deac cu 5 mii salariu. I-am reproșat lui Meme tot timpul. El a zis că e terminat, venise după accidentările din Germania. L-a luat CFR. Am vrut apoi să-l iau iar, cu 20.000 de salariu. Semnasem contractul, am vorbit cu băiatul, i-a făcut CFR ofertă mai mare și a rămas la CFR”, a spus Becali la Digisport.

FCSB – CFR Cluj a fost unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din Casa Pariurilor Liga 1, iar Iulian Cristea a fost omul meciului de pe Național Arena.

Mihai Stoica deplănge pierderile lui Crețu și Radunovic, dar mai ales a lui Ianis Stoica, care a fost răcit, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate și consideră că CFR Cluj a avut noroc să obțină un punct.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, atac la adresa celor de la CFR Cluj: „Iei un gol cu omoplatul și două după devieri ultra-norocoase”

Mihai Stoica îi ironizează pe cei care cred că Octavian Popescu a vrut să centreze la golul superb cu care a deschis scorul pe Național Arena în derby-ul cu CFR Cluj și pe carei care consideră că ardelenii trebuiau să câștige.

„S-au înmulțumit specialiștii pe la FB și TV. Ba nu e bine structurat lotul, ba Tavi a vrut să centreze, ba ironii la adresa lui Vlad și Tase, etc. 

ADVERTISEMENT

Oameni buni, luați o pauză de scris (ăia de la TV care nu au cum să ia pauză  de vorbit că nu-și mai iau sosul), nu vă iese când scrieți la nervi (mai ales că unora de vă vedeți influenceri pe aici vă pune reale probleme fotbalul).

Mihai Stoica e convins că suspendările lui Valentin Crețu și Risto Radunovic au contat extrem de mult în jocul defensiv și ofensiv al echipei lui Toni Petrea, dar mai ales pierderea lui Ianis Stoica, în timp ce golurile lui CFR Cluj le consideră extrem de norocoase.

ADVERTISEMENT

„E greu să bați CFR Cluj când pierzi amândoi fundașii laterali (Crețu & Risto) în urma unor cartonașe galbene bizare, când atacantul care putea amenda lentoarea blocului lor defensiv face amigdalită cu două zile înainte de meci și când iei un gol cu omoplatul și două după devieri ultranorocoase”.

Mihai Stoica: „Sacrificiul lui Cristea și evoluția lui Tavi contrazic evidența”

Managerul general al FCSB nu l-a uitat nici pe fostul său prieten și colaborator, Dan Petrescu, care în opinia sa a tras de timp în final meciului, la scorul de 3-2 pentru CFR Cluj și a făcut două schimbări în minutul 90+3 și încă una în minutul 88.

ADVERTISEMENT

„E greu să faci egal când Petrescu face schimbări tactice în prelungiri. Doar că sacrificiul lui Cristea și evoluția lui Tavi contrazic evidența. Și ne dau mari speranțe”, a scris Mihai Stoica pe pagina lui oficială de Facebook.

Dan Petrescu a fost extrem de supărat la finalul partidei și le-a transmis jucătorilor că pot pierde titlul dacă vor continua așa: „E prima oară în cinci ani când suntem egalați așa. Fac două schimbări înainte de gol și fundașul care intră nu sare. Regret că am făcut acea schimbare și sunt supărat pe toți. Și pe mine.

Victoria era senzațională. Nu ai voie să iei gol la ultima fază. Să dai trei goluri la FCSB acasă și să nu câștigi nu e normal. Dacă vom continua așa, nu vom câștiga titlul”, a declarat și Dan Petrescu.

CFR Cluj a ratat o primă uriașă în ultimele secunde ale derby-ului cu FCSB

FANATIK a aflat în exclusivitate că jucătorii lui Dan Petrescu aveau o primă extrem de consistentă pentru o victorie pe Național Arena în derby-ul cu FCSB.

Ardelenii puteau încasa de la Neluțu Varga nu mai puțin de 3.000 de euro dacă reușeau să învingă pe FCSB și să se distanțeze astfel la 13 puncte de principala contracandidată la titlu.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 3,85 este cota pentru „X solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT