Sport

Mihai Stoica, declarație care îi va șoca pe fanii Rapidului: ”Mi se face pielea de găină!”

15.05.2021 | 12:11
Mihai Stoica declaratie care ii va soca pe fanii Rapidului Mi se face pielea de gaina
ADVERTISEMENT

Managerul general al FCSB, Meme Stoica, a dezvăluit numele echipelor pe care le-a susținut în lupta pentru promovarea în eșalonul de elită, din Liga 2. Oficialul roș-albaștrilor a făcut și o declarație de dragoste suporterilor rapidiști.

FC U Craiova 1948, alături de Rapid, au fost cele două grupări pe care Meme Stoica și le-a dorit în Liga 1. Oficialul FCSB-ului spune că duelurile cu acestea sunt comparabile cu eternul derby contra celor de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 a promovat matematic, joi, după remiza, scor 0-0, cu Csikszereda, iar Rapid mai are nevoie de un singur punct în ultimele două etape din play-off-ul eșalonului secund pentru a sărbătorii revenirea în Liga 1.

De ce susține Meme Stoica revenirea echipelor FC U Craiova 1948 și Rapid în Liga 1

De-a lungul istoriei duelurile dintre Steaua/FCSB și Universitatea Craiova, echipa patronată de Adrian Mititelu, respectiv cele cu Rapid au fost printre cele mai așteptate din fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

Zeci de mii de fani luau cu asalt arenele, iar atmosfera din tribune era comparabilă cu a marilor dueluri europene. Pornind de la aceste realități, Meme Stoica a recunoscut că și-a dorit revenirea celor două rivale în primul eșalon.

”Anul ăsta la Liga 2 am ținut cu FC U Craiova și cu Rapid. Pentru că îmi doresc foarte mult să jucăm două meciuri, poate trei, poate patru, pe Ion Oblemenco. Pentru că îmi doresc din nou să văd cum e să fii înjurat în Giulești.

ADVERTISEMENT

Îmi lipește atmosfera din Giulești, New Giulești. Mi se făcea un pic pielea de găina, dar e altceva. Cine vrea să joace pe un stadion unde bate unul la tobă și se strigă la porta voce nu știu ce tâmpenii. În loc să mergi în Giulești. Acum poate cine știe, nu mai ajung scuipații la noi”, a mărturisit Meme Stoica, într-un dialog online cu suporterii roș-albaștrii.

Cine este jucătorul dorit de Meme Stoica, de la Rapid

Meme Stoica a mai adăugat că i-a urmărit pe giuleșteni și pentru că în echipa lui Mihai Iosif sunt câțiva jucători pe care și i-ar dori la FCSB.

ADVERTISEMENT

Stoica știe că e aproape imposibil să transfere un jucător de la Rapid, datorită adversității dintre suporterii celor două rivale. Unul dintre principalii marcatori ai Rapid-ului l-a încântat pe oficialul roș-albaștrilor.

„Antonio Sefer de la Rapid, născut în 2000, gălățean, stâng extraordinar! Credeți-mă, e complicat să cumperi jucători de la Rapid. Ce-ar face suporterii rapidiști… Rapid clar nu ar vrea, dar dacă ar vrea să dea un jucător la noi…”, a punctat Stoica, în dialogul cu fanii FCSB.

Managerul general al trupei patronate de Gigi Becali l-a pus pe lista jucătorilor preferați, din tabăra rapidistă, și pe Rareș Ilie, un mijlocaș de doar 18 ani care a bifat 20 de meciuri și a marcat 3 goluri pentru Rapid în acest sezon de Liga 2. Ștefan Pănoiu este al tânăr fotbalist (18 ani, 24 de meciuri și 3 goluri pentru Rapid), pe care Meme Stoica nu l-ar refuza.


  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – FCSB: 1,33 este cota pentru “X2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT