Sport

Mihai Stoica, despre drumul de la 1-4 cu CFR Cluj până la 6-0 cu Dinamo: „Ambele rezultate sunt mincinoase!”

Mihai Stoica a vorbit despre cum FCSB a revenit de la 1-4 cu CFR Cluj și a câștigat cu 6-0 în fața rivalei Dinamo și consideră că ambele rezultate sunt mincinoase.
15.09.2021 | 17:27
Mihai Stoica despre drumul de la 14 cu CFR Cluj pana la 60 cu Dinamo Ambele rezultate sunt mincinoase
ADVERTISEMENT

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a fost invitatul lui Radu Naum la Digi Sport în emisiunea Fotbal Club, unde a abordat mai multe subiecte extrem de interesante.

Meme a vorbit despre ce s-a întâmplat în ultimul timp la FCSB, l-a ironizat pe Dario Bonetti și a explicat victoria împotriva rivalei Dinamo.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, dezlănțuit la adresa lui Bonetti: „Echipa a fost făcută foarte ciudat. Ne-a servit-o”

Mihai Stoica a analizat în direct la Digi Sport cele două partide total opuse ale FCSB-ului împotriva campioanei României, CFR Cluj și derby-ul cu Dinamo.

„Ambele rezultate sunt mincinoase. Dacă marca la 0-0 Vincius la Cluj cred că se juca altceva. Nu am făcut o repriză proastă la Cluj. Cu zece minute inainte sa inceapa meciul a pornit o ploaie care ne-a dezavantajat foarte mult. Nu avem o echipa de luptă, iar ei cu asta au castigat pana acum. S-a vazut cum au capotat cu YBB

ADVERTISEMENT

S-a accidentat Tănase. Ne-am pierdut golgheterul de anul trecut. Rezultatul cu Dinamo e conform cu ceea ce a fost în teren. Echipa a fost făcută foarte ciudat. Să joci Radu fundaș dreapta, cu Amzar care un copil și fără Bani. Pe Itu să îl bagi că s-a antrenat. Are timp acum să dea un ristretto cu Maccarone. Nu trebuie să te filmezi și să dai pe Facebook. Torje reprezintă ceva pentru Dinamo. Ne-a servit-o”. 

Mihai Stoica salută jocul lui Keșeru, Valentin Gheorghe și Miron

„Noi am avut Keșeru, Valentin Gheorghe care a făcut un joc extraordinar. Ehmann nu a jucat foarte slab. A intrat și Miron care ne-a lipsit enorm. Eu cred că și în sezonul trecut eram campioni dacă nu aveam problemele cu accidentările. Coman a fost mai mult accidentat, fără Olaru în playoff, care e un jucător extrem de important.

ADVERTISEMENT

Cupa ne-a interesat mereu. Dacă punem problema ce vrem să luam, clar vrem campionatul. Mergem la Hunedoara acum, probabil va fi o nocturnă mobilă. Nu e în regulă ca un fotbalist de divizia C să fie mai bine plătit decât o campioană precum Anamaria Brânză.

Dezvăluire despre eliminarea lui Steliano Filip în derby: „Cam de asta a fost eliminat”

„Eu am fost acolo și știu ce s-a întâmplat cu un minut înainte de eliminarea lui Filip. Cam de asta a fost eliminat. A avut o ieșire și nu vreau să spun mai multe. Ducem în derizoriu discuția dacă spunem că Valentin Gheorghe trebuia să ia galben la respectivă. 

ADVERTISEMENT

Clujul a deschis scorul din nimic. Tot ce au avut le-a intrat. Nouă la fel cu Dinamo. La ce s-a jucat repriza a doua la Cluj noi nu am mai ieșit pe teren. Îmi era teamă cu Dinamo ca cei trei mijlocași să nu înceapă foarte tare. Cei de la Rapid au jucat la intimidare cu noi.

În minutul 10 trebuiau trei cartonașe galbene, iar Marian Barbu se plimba pe teren nonșant. Ne-a sfidat și i-a lăsat să joace foarte tare. Îi mai lipsea un câine să se plimbe ca în Herăstrău. Dacă erau avertizați poate se întâmpla altceva. Teja și Poenaru au fost la Dinamo și știu ce înseamnă Dinamo”, a spus Mihai Stoica la Digi Sport.


  • (P) Cota BETANO pentru FC U Craiova – FCSB: 1,26 este cota pentru „total goluri FCSB: sub 2,5”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT