Sport

Mihai Stoica, despre negocierile pentru aducerea lui Deian Sorescu la FCSB: „Noi atât putem oferi!”

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a vorbit despre oferta pe care FCSB le-a făcut-o celor de la Dinamo pentru a-l transfera pe Deian Sorescu.
28.08.2021 | 17:54
Mihai Stoica despre negocierile pentru aducerea lui Deian Sorescu la FCSB Noi atat putem oferi
ADVERTISEMENT

Deian Sorescu (23 de ani) a fost transferat de Dinamo, în vara lui 2018, de la SSU Politehnica Timișoara. Acesta mai are contract până în 2023 cu formația din Capitală.

Mihai Stoica, despre negocierile pentru aducerea lui Deian Sorescu la FCSB

Mihai Stoica susține că FCSB a oferit 700.000 de euro pentru a-l transfera pe Deian Sorescu, însă propunerea a fost refuzată de Dinamo.

ADVERTISEMENT

„E adevărat, am făcut o ofertă de 700.000 de euro, bani plătibili într-o singură tranșă, plus TVA, la semnarea documentelor.

A fost respinsă, probabil că cei de la Dinamo, având în vedere insolvența clubului, au oferte mai bune, altfel, nu cred că se poate explica de ce a fost refuzată.

ADVERTISEMENT

Bănuiesc că, pentru a ieși din insolvență clubul, trebuie acceptate cele mai bune oferte, noi atât putem oferi, bănuiesc că se închide subiectul”, a declarat Mihai Stoica, într-un Q&A cu suporterii FCSB-ului, pe pagina de Facebook a clubului roș-albastru.

Iuliu Mureșan: „Suma este mai mare de un milion de euro!”

Inclusiv Iuliu Mureșan, administrator special la Dinamo, a confirmat oferta venită din partea FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

Însă, acesta a lăsat de înțeles că Dinamo ar fi dispusă să-l cedeze pe Deian Sorescu pentru o sumă mai mare de un milion de euro.

„E adevărat că există o ofertă oficială din partea FCSB, la fel de adevărat este că Deian este jucătorul de care ne vom despărți cel mai greu, având cel mai mare impact pentru noi. 

ADVERTISEMENT

E adevărat că banii ne ajută, dar nici nu putem ceda ușor orice jucător, mai ales că a plecat și Paul Anton, a reziliat joi seară. Oferta este de 750.000 de euro. 

Nu știu dacă vor mai continua discuțiile, nu noi decidem, ci cei de la FCSB. Probabil că suma în jurul căreia discutăm este mai mare de un milion de euro”, a declarat Iuliu Mureșan, pentru GSP.

  • 1,4 milioane de euro este cota lui Deian Sorescu, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2,55 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT