Sport

Mihai Stoica, despre victoria FCSB-ului la Ploiești: „Ne era frică, și nouă pe bancă, și lor în teren!”

Mihai Stoica a vorbit despre victoria FCSB-ului în deplasarea de la Ploiești, cu Petrolul, scor 2-0, recunoscând că i-a fost frică în a doua repriză.
10.10.2022 | 21:45
Mihai Stoica despre victoria FCSBului la Ploiesti Ne era frica si noua pe banca si lor in teren
Mihai Stoica este impresionat de rezultatele înregistrate de Dinamo. Foto: captură Orange Sport.
ADVERTISEMENT

Remarcatul managerului general al vicecampioanei României a fost Billel Omrani, care a făcut o partidă bună și despre care a spus că a fost omul meciului.

Mihai Stoica, despre victoria FCSB-ului la Ploiești

Mihai Stoica a vorbit despre victoria FCSB-ului cu Petrolul Ploiești, recunoscând că în a doua repriză i-a fost frică de ce se poate întâmpla și că a așteptat cu sufletul la gură validarea golului doi, înscris de Florinel Coman.

ADVERTISEMENT

„Ne bucurăm pentru victorie, sperăm să continuăm seria. E o diferență, am jucat cu multă frică împotriva Argeșului, am jucat cu frică și în a doua repriză a meciului cu Petrolul Ploiești.

Dacă nouă ne era frică pe bancă, e normal că și lor le era frică în teren. O să vină și serii mai lungi de victorii și o să ne revenim complet.

ADVERTISEMENT

Păi să ne amintim de meciul cu Voluntari, când am dominat total și am pierdut incredibil două puncte la ultima fază a meciului, care nici măcar nu anunța ceva”.

„Am trăit meciul cu mare încărcătură. Noi am marcat al doilea gol și se analiza dacă e penalty la Dawa. Cine nu înțelege, de-aia nu s-a dat penalty pentru Barcelona în meciul cu Inter, pentru că nu ai cum să dai penalty când dai tu în tine cu mingea în mână”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Omrani a fost omul meciului pentru mine!”

MM Stoica a continuat și l-a remarcat pe Billel Omrani, despre care a spus că este un bun mobilizator, lăudându-l și pe Horațiu Feșnic pentru felul în care a arbitrat confruntarea:

„Am început foarte bine jocul ăsta, numai o neșansă teribilă a făcut ca noi să nu marcăm în primele minute. Omrani a fost foarte, foarte bun. A fost omul meciului pentru mine.

ADVERTISEMENT

Am descoperit un jucător cu inimă prin Omrani, e mobilizator, un tip care e mereu pozitiv. Mă pregăteam să-i reproșez lui Feșnic o fază la care e Omrani faultat în careu, dar am revăzut meciul și nu cred că trebuia dictat penalty”.

„A fost cred că cel mai bun meci făcut de Feșnic de când îl știu eu. A lăsat perfect jocul să meargă!”, a mai spus MM Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,90 este cota pentru „1 solist” la FCSB – Silkeborg. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT