Sport

Mihai Stoica, detalii de ultimă oră despre noul antrenor al FCSB-ului: „Putem face o chestie românească!”

Mihai Stoica a oferit noi detalii despre strategia FCSB-ului pentru a aduce un nou antrenor după plecarea lui Nicolae Dică.
25.11.2022 | 22:05
Mihai Stoica detalii de ultima ora despre noul antrenor al FCSBului Putem face o chestie romaneasca
Mihai Stoica a tras un semnal de alarmă după suspendarea meciului de la Sfântu Gheorghe. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României consideră că este o mare problemă în România pentru că sunt mulți posesori de licență Pro, dar care nu activează și sunt antrenori tineri și interesanți, însă fără licență Pro.

Mihai Stoica, detalii despre noul antrenor al FCSB-ului

Mihai Stoica a oferit noi detalii despre felul în care va aborda FCSB-ul problema antrenorului: „S-au antrenat foarte bine băieții. Normal trebuie să avem pe cineva cu licență Pro la meciul cu FC Botoșani. Aveam voie 30 de zile fără antrenor.

ADVERTISEMENT

Noi am putea să facem o chestie românească, dar nu vrem. Puteam aduce un antrenor cu licență Pro, după care îl demitem și am mai avea alte 30 de zile. 

Nu vreau să iau peste picior regulile. Dar dacă UEFA îți dă 60 de zile… O să vină cineva până în iarnă, mai avem 6 meciuri anul acesta. Încercăm să ne descurcăm”.

ADVERTISEMENT

„E o mare problemă. Atât timp cât antrenori fără licență fac rezultate, înseamnă că-s probleme și la școala de antrenori.

E mai greu să iei licența decât să faci un doctorat în medicină. Uite, dacă eu vreau să mă fac antrenor, nu am cum. Aș ieși la 65 de ani! Nu se poate așa ceva”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Nu vine nimeni cu alt staff!”

MM Stoica a spus recent că indiferent ce antrenor va veni la FCSB, acesta nu va putea veni cu un alt staff, decât dacă va aduce pe cineva mai bun decât Marius Popa sau Thomas Neubert.

„Oricine poate să facă ce vrea, noi nu. Vom avea un antrenor peste două săptămâni și nu va fi doar de formă. Nu suntem aproape de nimeni, nu avem încă variante.

ADVERTISEMENT

Nu avem cum, trebuie să avem antrenor cu licență Pro, Pintilii va fi antrenor secund. Nu vine nimeni cu un alt staff. Doar dacă vine altcineva care a demonstrat că e mai bun decât Neubert sau Popa. Să fim serioși!”, a mai spus MM Stoica.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,40 este cota pentru „1 solist sau ambele marchează” la FC Botoșani – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: