Sport

Mihai Stoica, detalii despre situația lui Ionuț Panțîru: ”Ideea este să poată el să joace”. Ce spune despre Bouhenna, Ovidiu Popescu și Cristea

Fundașul central Rachid Bouhenna este singurul jucător din lotul FCSB-ului pe care nu se va mai conta în partea a doua a sezonului.
07.01.2023 | 23:25
Mihai Stoica detalii despre situatia lui Ionut Pantiru Ideea este sa poata el sa joace Ce spune despre Bouhenna Ovidiu Popescu si Cristea
Mihai Stoica a negat varianta ca lui Ionuț Panțîru, jucător accidentat grav în urmă cu aproape doi ani, să i rezilieze contractul cu FCSB. Sursă foto: Instagram@pantiru.ionut
ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” vor pleca pe 8 ianuarie în Turcia, unde vor efectua un stagiu de pregătire până pe 20 ianuarie. Vicecampioana României a anunţat că va juca două meciuri amicale, cu Pogon Szczecin (15 ianuarie) şi cu Rakow Czestochowa (16 ianuarie).

FCSB i-a decis soarta lui Rachid Bouhenna

FCSB s-a despărțit de mai mulți jucători în această iarnă, iar managerul Mihai Stoica a confirmat că singurul rămas în lot pe care nu se va conta în partea a doua a sezonului este fundașul algerian Rachid Bouhenna.

ADVERTISEMENT

”Azi a fost o zi liniștită, n-a fost nicio reziliere. Singurul pe care nu se va conta mai departe e Bouhenna”, a declarat Stoica, la Orange Sport.

În schimb, oficialul ”roș-albaștrilor” a negat varianta ca lui Ionuț Panțîru, jucător accidentat grav în urmă cu aproape doi ani, să i rezilieze contractul. ”Nu se pune problema să îi reziliem contractul lui Panțîru, are până în vara lui 2024. Dacă totul merge bine, din vară ar putea să joace.

ADVERTISEMENT

Sunt aproape doi ani de pauză acum. Ideea este să poată el să joace. El se antrenează, a câștigat masă musculară și forță cum nu se întâmplase după prima operație. Se întâmplă și astfel de situații în viață…”, a spus Mihai Stoica.

FCSB s-a despărțit de 7 jucători în această iarnă

Managerul general al FCSB a menționat faptul că Ovidiu Popescu și Iulian Cristea au revenit la antrenamente, după ce au fost nevoiți să stea departe de gazon timp îndelungat din cauza unor accidentări.

ADVERTISEMENT

”Ovidiu Popescu este integrat, face antrenament și cu echipa, dar și separat. Cristea a intrat de o lună în program normal. Era liniște la antrenamente, acum nu mai este. El e un tip foarte vocal”, a încheiat Mihai Stoica.

FCSB s-a despărțit în această iarnă de nu mai puțin de 7 jucători. Este vorba de Ianis Stoica, împrumut la U Cluj, Alexandru Musi, împrumut la Poli Iași, Andrei Dumiter, cedat la FC Voluntari, Florin Achim, Bogdan Rusu, Radu Boboc și Marco Dulca, toți cu reziliere de contract.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că FCSB a primit o ofertă de trei milioane de euro pentru Andrei Cordea de la o echipă din Germania. Cordea, care a reușit opt goluri în 30 de meciuri, mai are contract cu vicecampioana României până în vara lui 2025.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,95 este cota pentru „2 solist și sub 3,5 goluri” la meciul AFC Hermannstadt – FCSB!

ADVERTISEMENT