Sport

Mihai Stoica dezlănțuit după calificarea FCSB în grupele Conference League: ”FC Nema Talent ăştia au scos Sparta Praga!”

FCSB s-a calificat, conform așteptărilor, în grupele Conference League și managerul general al roș-albaștrilor s-a dezlănțuit. Mihai Stoica a ironizat-o pe Viking care a trecut în turul 2 preliminar de Sparta Praga.
26.08.2022 | 11:34
Mihai Stoica dezlantuit dupa calificarea FCSB in grupele Conference League FC Nema Talent astia au scos Sparta Praga
Mihai Stoica a trăit la intensitate maximă dubla cu Viking din play-off-ul Conference League. La final s-a dezlănțuit. © FOTO:Vasile Mihai-Antonio/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Cinci ani a așteptat FCSB o nouă calificare în grupele unei competiții continentale intercluburi. Managerul general al roș-albaștrilor, Mihai Stoica, s-a dezlănțuit după accederea în această fază a Conference League.

Mihai Stoica: ”Prea au fost toate împotriva noastră”

Favoriți încă de la tragerea la sorți, roș-albaștrii s-au întrebuințat serios ca să treacă de Viking și să se califice în grupele Conference League. Aparent echilibrat, duelul de la Stavanger a căpătat un caracter decisiv după eșecul de la București 1-2.

ADVERTISEMENT

Trupa lui Nicolae Dică a controlat dubla cu Viking, dar pe Arena Națională a ratat nepermis de mult. Cu o tehnică superioară și o condiție fizică peste cea a nordicilor, FCSB a întors rezultatul și, conform așteptărilor, s-a calificat în grupe.

Managerul General al roș-albaștrilor a reacționat euforic după victoria de la Stavanger și i-a ironizat pe nordici care eliminaseră în turul 2 preliminar pe Sparta Praga, o echipă, de asemenea, superioară vikingilor.

ADVERTISEMENT

”Prea au fost toate împotriva noastră la București! Prima licărire a fost când s-a amânat meciul de la Botoșani, am zis că poate reușim să ne refacem fizic, dacă mental e greu să te refaci.

FC Nema Talent ăștia au scos Sparta Praga. Nu e o echipă de neglijat la nivel de Conference League”, a răbufnit Mihai Stoica la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Oficialul FCSB, nemulțumit de condițiile în care s-a jucat meciul Viking – FCSB

Mihai Stoica s-a declarat extrem de nemulțumit de infrastructura clubului din Stavanger. Suprafața de joc, una artificială, este extrem de veche spune managerul general al roș-albaștrilor.

Acesta și-a continuat ironiile la adresa nordicilor amintind de condițiile de pregătire de la baza vicecampioanei FCSB, de la Berceni.

ADVERTISEMENT

”Mie mi-a fost frică să nu cumva să nu poată ridica mingea din cauza terenului, dar uite că a ridicat-o. Terenul a fost carton, din 2018.

Noi la bază avem cu memorie, calci și se ridică iarba. Ăsta a fost pe vechi, îl udau întruna. Dar s-au întors toate împotriva lor”, a adăugat Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,70 este cota pentru ”nu marchează ambele echipe” la FCSB – Hermannstadt. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT