Sport

Mihai Stoica, dialog aprins în direct la tv cu un oficial al FRF: „De ce îi mai selecționați pe jucătorii noștri?” / „Sunt cei mai buni!”

Mihai Stoica a avut un dialog aprins cu Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.
17.10.2022 | 21:40
Mihai Stoica dialog aprins in direct la tv cu un oficial al FRF De ce ii mai selectionati pe jucatorii nostri  Sunt cei mai buni
MM Stoica a tras concluziile după meciurile FCSB-ului din Conference League. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Andrei Vochin a vorbit despre perioada în care România obținea performanțe la echipa națională, care coincideau cu performanțele realizate de FCSB în cupele europene.

Mihai Stoica, dialog aprins în direct la TV cu un oficial al FRF

Mihai Stoica a avut un dialog aprins în direct la TV cu Andrei Vochin, despre performanțele echipelor românești în cupele europene.

ADVERTISEMENT

Andrei Vochin – Eu mă întreb de ce o echipă care evoluează în cupele europene nu poate face diferența cu o echipă din campionat, care nu cred că va prinde play-off-ul.

Vreau și eu să văd o victorie 3,4-0. Îmi amintesc foarte bine perioada 2013, când FCSB bătea pe bandă rulantă în Europa. Luați echipa de atunci și vedeți câți jucători de la FCSB avea echipa națională.

ADVERTISEMENT

MM Stoica – Păi acum de ce mai sunt selecționați jucătorii noștri la echipa națională?

Andrei Vochin – Pentru că sunt cei mai buni!

MM Stoica – Nu sunt de acord cu tine. Dacă erau cei mai buni, ar fi câștigat campionatul. Eu chiar nu am o problemă să nu fie selecționați dacă nu merită.

Andrei Vochin – Păi nu e altcineva cine să vină.

„Haideți să vă mai spun ceva!”

MM Stoica a continuat și a vorbit despre cum s-au schimbat generațiile și la echipele de club și la echipa națională: „Haideți să vă mai spun ceva.

ADVERTISEMENT

Jucătorii noștri se bucură enorm când vin la echipa națională, dar știu cazuri de fotbaliști care vin, își aduc consola și se joacă acolo”.

„Păi e mare diferența dintre ce era înainte, chiar și în 2012, 2013 sau 2014. Bourceanu se uita la seriale și la meciuri, Chipciu se uita la meciuri. Aveam o groază de lucruri de vorbit despre fotbal.

ADVERTISEMENT

Cu ce e vinovată Steaua că Adi Popa a plecat la Reading și n-a jucat, după care a plecat în Arabia Saudită și n-a jucat și după a ajuns la Ludogorets și nu a jucat. Nu e vina Stelei!”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,32 este cota pentru „2 solist” la UTA Arad – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT