Fotbal intern

Meme Stoica a lăudat Universitatea Craiova. Dialog amuzant cu Mateiu: „Da, tragem de timp!”

Autor: Eduard Nicolae Popa | 01.04.2019 | 13:03
Mihai Stoica, dialog amuzant cu Mateiu pe finalul partidei FCSB - U Craiova

FCSB a reușit o victorie spectaculoasă în fața celor de la Universitatea Craiova în etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 1 Betano. Roș-albaștrii au trecut de olteni cu 3-2 în urma unui meci foarte spectaculos, cu multe răsturnări de situație, dar și cu destul de multe decizii bizare ale arbitrului Ovidiu Hațegan. La finalul partidei, directorul sportiv al FCSB a ținut să laude adversarul de pe Arena Națională.

Mihai Stoica a lăudat Craiova și a explicat că echipa sa a tras de timp

Mihai Stoica a scos în evidență faptul că U Craiova le-a pus probleme, chiar dacă trupa lui Devis Mangia a avut multe absențe: „E adevărat că ei (n. red – Craiova) au avut probleme. Martic, Dimitrov, Koljic au lipsit, Acka vine după o perioadă în care n-a jucat. Sunt curajoşi, au jucat cu Mihăilă şi Drăghici, e o echipă incomodă cu doi mijlocaşi centrali de excepţie, Mateiu şi Cicâldău, o echipă care poate pune probleme oricui”, a declarat oficialul FCSB la Telekom Sport.

Pentru a evidenția acest lucru, MM a povestit și un dialog amuzant pe care l-a avut cu Alexandru Mateiu, pe final de partidă: “S-a întors Mateiu pe final şi ne-a întrebat ‘bă, trageţi de timp?’ ‘da, tragem şi de timp!’. Cred că e prima oară când ni se întâmplă”, a mai adăugat directorul sportiv al roș-albaștrilor.

Mihai Stoica a fost euforic după victoria FCSB în fața Craiovei

Mihai Stoica, necruțător față de arbitri

Oficialul FCSB nu a avut însă nicio milă față de brigada de arbitraj și a dat de înțeles că maniera era îndreptată pentru a ajuta CFR Cluj:

„Nu mai avem nevoie de VAR, dacă îi avem pe Hațegan și Sebastian Gheorghe. Vezi gol valabil, trec 30 de secunde, nu consulți VAR și spui că nu a fost gol valabil. Cine are beneficiarul acestui egal, dacă se termina 2-2? Nici Craiova, nici FCSB, nici Viitorul, nici Astra! Nu poți să arbitrezi la egalitate echidistant și când conduce FCSB, bang”, a spus la finalul meciului Mihai Stoica.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!