Sport

Mihai Stoica, discurs manifest la adresa lui Kyros Vassaras: „Ne ia de proști! Am fost umiliți în conferința maraton a lui”

Mihai Stoica a avut un discurs manifest la adresa lui Kyros Vassaras, după conferința de presă maraton susținută de șeful CCA.
27.04.2023 | 23:56
Mihai Stoica discurs manifest la adresa lui Kyros Vassaras Ne ia de prosti Am fost umiliti in conferinta maraton a lui
Mihai Stoica, discurs manifest la adresa lui Kyros Vassaras. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Oficialul „roș-albaștrilor” consideră sfidătoare atitudinea lui Kyros Vassaras, mărturisind că s-a uitat puțin la conferința sa de presă alături de Florinel Coman și Andrea Compgano, după care a plecat, fiind enervat de discursul șefului CCA.

Mihai Stoica, discurs manifest la adresa lui Kyros Vassaras

Mihai Stoica a avut un discurs manifest la adresa lui Kyros Vassaras, despre care spune că are o atitudine de superioritate față de toată lumea: „Am încercat să mă uit la conferința de presă, dar m-am enervat și am făcut altceva.

ADVERTISEMENT

M-a enervat nonșalanța cu care s-a vorbit și ni se spune că suntem proști cu alte cuvinte. Ni se spune că roșu e galben și că noi nu știm să interpretăm o fază.

Suntem niște proști făcuți grămadă, inclusiv Crăciunescu sau Porumboiu. Toată lumea spune că a fost cartonaș roșu, doar Vassaras iese și ne spune că e de fapt de cartonaș galben”.

ADVERTISEMENT

„Eu am văzut meciul lui Răzvan Lucescu și a fost în minutul 7 și puțin o fază aproape la fel cu cea a lui Dragoș Grigore la Compagno și ce să vezi? Un arbitru german a fost chemat la VAR, a revăzut faza și a dat roșu. La noi a fost doar galben”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

„Am fost umiliți în această conferință de presă!”

„Am fost umiliți în această conferință maraton. Dacă ăsta nu e roșu, sunt un imbecil notoriu, m-am fost degeaba 30 de ani în fotbal, sunt un prost, noroc că a venit Kyros Vassaras la noi în țară pentru a face lumină.

ADVERTISEMENT

Crăciunescu nu poate fi bănuit că e un amic al FCSB-ului și a spus clar că a fost de roșu. Vassaras ne vede mici pe toți, ne dă explicații să ne ia peste picior”, a continuat Mihai Stoica.

„Cu Coman și Compagno eram în sală. Coman nu s-a antrenat cu echipa normal din cauza acelui cartonaș galben, are piciorul violet și au rămas consternați.

ADVERTISEMENT

E o sfidare a milioane de suporteri, a celor care bagă bani în fotbal, la adresa lui Gigi Becali și, o idee personală, o sfidare a bunului simț, pentru că despre asta a fost vorba”, a mai spus Mihai Stoica.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,70 este cota pentru „2 solist” la meciul Universitatea Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT