Sport

Mihai Stoica, discurs virulent după retrogradarea lui Dinamo: „O nouă specie de idioți. Ăștia care pretind că va fi derby în Liga 2”

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a avut un derapaj pe pagina de Facebook și consideră că duelurile dintre Dinamo și CSA Steaua din Liga 2 nu au nicio legătură cu „Eternul Derby”.
30.05.2022 | 12:27
Mihai Stoica discurs virulent dupa retrogradarea lui Dinamo O noua specie de idioti Astia care pretind ca va fi derby in Liga 2
Liga 1 rămâne pentru prima oară în istorie fără „Derby de România”. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Suporterii Stelei au sărbătorit cu artificii în Ghencea retrogradarea lui Dinamo, iar „Eternul Derby” se mută cel puțin pentru un sezon în Casa Pariurilor Liga 2, însă Mihai Stoica a lansat un atac dur.

Mihai Stoica, discurs dur după retrogradarea lui Dinamo: „După ploaia de ieri a apărut o nouă specie de idioți”

Mihai Stoica, managerul general al FCSB a punctat încă o dată că singurul derby este Dinamo – FCSB și i-a jignit pe cei care consideră CSA Steaua – Dinamo este cel mai important derby din România.

ADVERTISEMENT

În sezonul viitor de Liga 2, am putea avea trei derby-uri între CSA Steaua și Dinamo, însă Mihai Stoica nu consideră aceste dueluri drept „Derby de România”: „După ploaia de ieri a apărut o nouă specie de idioți. Ăștia care pretind că va fi derby în Liga 2”.

Mihai Stoica vine și cu un argument destul de pertinent în acest sens, FCSB – Dinamo fiind meciul care atrage în continuare cei mai mulți spectatori și atenția tuturor: „Păi de ce se umplea Arena Națională la meciurile noastre cu Dinamo? De ce apăreau statistici înainte și după?”.

ADVERTISEMENT

Meme Stoica se folosește de acest prilej să atragă atenția că FCSB este singura echipă care nu a retrogradat din Casa Pariurilor Liga 1 și este continuatoarea de drept a Stelei:

„De ce se repeta obsesiv că sunt două echipe care n-au retrogradat niciodată? FCSB = Steaua Toți o știu, doar că unii n-o recunosc”, a concluzionat oficialul pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

Când se joacă primul derby dintre Dinamo și Steaua în Liga 2

Din păcate pentru suporterii Stelei și ai lui Dinamo, sistemul din Liga 2 nu facilitează derby-urile. Dacă în Liga 1 cele două echipe se puteau întâlni de patru ori, în viitorul sezon vom avea cel mult trei derby-uri.

În sezonul regulat va fi cu siguranță o singură confruntrare între Dinamo și CSA Steaua, deoarece nu se joacă în sistem tur-retur. Cele două echipe ar putea să se mai întâlnească de două ori dacă se vor califica în play-off.

ADVERTISEMENT

Daniel Oprița așteaptă derby-urile dintre Dinamo și Steaua din Liga 2: „Cred că se va umple și stadionul nostru”

Daniel Oprița, antrenorul celor de la CSA Steaua, a declarat pentru FANATIK că nu se aștepta ca Dinamo să retrogradeze din Casa Pariurilor Liga 1 și consideră că în sezonul viitor va fi o luptă acerbă pentru promovare: „Eu nu credeam că Dinamo poate să retrogradeze. Nici după meciul din tur. Nu știu ce se va întâmpla cu Dinamo în aceste condiții, dar nu e plăcut când te gândești că cel mai mare derby se va juca în Liga a doua.

Sunt sigur că vor fi meciuri spectaculoase și se va umple în sfârșit stadionul nostru. Cu siguranță pentru noi va fi greu să promovăm și cu Dinamo și fără. Dacă ei vor avea susținere cu sigur va fi mai greu și ne vom bate la campionat ca pe vremuri. Singurul jucător pe care l-am dorit de acolo a fost Pierret. Nu cred că se pune problema să vină altcineva de acolo.

E greu de spus ce va fi la ei, dar au probleme de foarte mult timp și nu cred că e mare surpriză nici pentru ei. Dar sigur o dezamăgire mare cum a fost și la noi că nu am putut promova și să mergem la baraj. Până la urmă ei cu ale lor noi cu ale noastre. Depinde foarte mult de ce obiectiv va avea Dinamo în sezonul viitor”, a declarat antrenorul celor de la CSA Steaua, în exclusivitate pentru site-ul nostru.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,00 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT