Fotbal intern

Mihai Stoica, după ce i s-a cerut demisia: „Nu intenţionez să fac acest lucru“

13.02.2021 | 16:04
Mihai Stoica dupa ce i sa cerut demisia Nu intentionez sa fac acest lucru
ADVERTISEMENT

Lui Mihai Stoica i s-a cerut demisia după ce FCSB a fost eliminată din Cupa României de rivala Dinamo, dar oficialul roş-albaştrilor spune că nu are de gând să facă acest lucru.  

Cel mai vehement a fost Gheorghe Mustaţă, liderul suporterilor FCSB, care l-a somat pe Stoica să plece de la echipă: „Domnule Meme, eu în numele suporterilor transmit ce vor suporterii: la revedere!“.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, ironic la adresa lui Gheorghe Mustaţă: „S-a gândit să iasă din anonimat invitându-mă să demisionez“

Înfrângerea în faţa lui Dinamo nu le-a picat deloc bine suporterilor, mai ales că FCSB a ales să alinieze o formaţie departe de primul „11“ obişnuit.

Gheorghe Mustaţă, liderul galeriei, a aruncat toată vina asupra lui Mihai Stoica şi i-a cerut vehement demisia. Oficialul roş-albaştrilor a decis să-i răspundă printr-un mesaj postat pe Facebook.

ADVERTISEMENT

„Nu intenționez și nu voi intenționa să iau în serios sugestiile celor care s-au gândit să iasă din anonimat invitându-mă să demisionez. Chiar dacă activitatea mea în cadrul clubului se va limita la propuneri (antrenori, jucători) și – mai ales – cooptarea în lot a tinerilor din academie. Plus organizarea activității cotidiene“

Mihai Stoica anunţă „noul Ajax“

„Patronul mi-a oferit oportunitatea de a lucra cu oamenii pe care i-am ales și pentru care sunt responsabil. Chiar e un proiect care mi-a redat motivația de a funcționa după 29 ani în acest job și după o perioadă delicată, fiindcă e prima dată când am ocazia de a colabora cu academia proprie, ceea ce mi-am dorit mereu.

ADVERTISEMENT

Mai ales că e vorba de o structură foarte bine organizată, care a început să producă mai devreme decât anticipam. Nu mai avem mult până să devenim noul Ajax“, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Mihai Stoica: „Mustață m-a atacat pentru că nu-i răspund la telefon“

Mai mult, Mihai Stoica a oferit şi o explicaţie pentru atacurile lui Mustaţă la adresa lui. Oficialul a precizat că nu vrut să îi răspundă la telefon şi a făcut asta din cauza unor incidente mai vechi.

ADVERTISEMENT

„Mustață m-a atacat pentru că nu-i răspund la telefon. Nu-i răspund la telefon pentru că-l ține lângă el pe războinicul care mi-a înjurat fata“, a mai scris Mihai Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru Hermannstadt – FCSB: 2,00 este cota pentru „2,00”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT